Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Kızlar bebeklerinizn uyku düzeni ne alemde benimki gündüzleri hiç uyumuyoo -tatlicadiarzu- cıldırıyorum uykusuzluktan tum ıslerım aksıyo.. sizde aynı sorun varsa neler yapıosunuz??
ben sallıyorum uyumuyo daha doğrusu dalamıyo mesela 1saat boyunca durmadan salıncağnda sallıyorum 15dk kendi uyuyo o aralarda yemek yapıom evi toplamıom kadın geliyo 2günde bi temizliyo allahtan, kociş gelmeden makyaj yapıom o kadar, bütüün gün sallıorum sallarkende kk ya bakıyom uyumak hayal oldu artık alıştım eski uykucu günleri unutmak en güzeli:)
benim oğluşum gündüzleri kesik kesik uyuyor 1 saat falan ama 2-3 kere uyuyor ama sabah 4 de yatıyoruz bütün gecede oturuyoruz canı sağolsun napıyım 4 aylık olunca düzelir herhalde
ah bu uyku sorunu demekki sadece ben muzdarip değilmişim bu sorundan bnm kızımda gündüzleri hiç uyumuyo ya bi 20 dk falan gözlerini dnlendirp tekrar açıyo miniğim birz zor oluyo bnm için ama yapcak bişi yok bu kız bni uyutur ama kendisi uyumaz yarma zkızım bnm şuan bile sallıyorum beşiğinde onu ama gözler faltaşı gibi açık
benim kizim da duzensiz uyuyor kirki cikmadan iyiydi emiyor hemen uyuyordu ama simdi oyle degil.gunduzleri zar zor uyuyor bazen cok uyuyor bazen de az..belli olmuyor..cogu geceler sabaha kadar oturuyoruz uyuklaya uyuklaya ayagimda salliyorum...
Kızlar bebeklerinizn uyku düzeni ne alemde benimki gündüzleri hiç uyumuyoo -tatlicadiarzu- cıldırıyorum uykusuzluktan tum ıslerım aksıyo.. sizde aynı sorun varsa neler yapıosunuz??
Benim kızımında uyku saatleri çok düzensiz gündüz ve geceyi ne zaman ayıracak merak ediyorum birde bazen acayip derecede ağlıyor ne yaparsam yapayım o an susmuyor sadece saç kurutma makinasının sesi ile duruyor.
benim oğlumda gündüzleri bir sabah bir öğle birde öğleden sonra olmak üzere toplam 3 kez uyuyor oda en fazla 1 saat , Alishanın dediği gibi o 1 saatin yarısı zaten sallamakla geçiyor iyice derin uykuya geçsin diye
annem dioki ben böyle bebek görmedim hiç uyumuyo bu kız diyor.. valla kızlar bebekler komsunun bebeği dgl kı ağlayınca götürüp veresin lülülülülülü aslında fena fikir dğl her komşu 1 saat baksa 1 gunu tamamlarım valla dimi kızlar laelaelaelaelae neyse şaka bir yana HEPıMıZıN ALLAH YARDIMCISI OLSUN