Bebek Beslenmesi Uykusuz bebeğime çare için fizana bile giderim

• Konu Sahibi Konu Sahibi bennueren
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
B

bennueren

Ziyaretçi
arkadaşlar bebeklerimizde uyku sorununu sanırım biçoğumuz yaşıyordur.benim oğlum yaşına girecek ama hala çok uykusuz denemediğim hiçbişey kalmadı ama nafile .gündüz uykusundan vazgeçtim artık ama geceleride uyumuyo çok zorlanıyorum.
deneyipde sonuç aldığınız bi yöntem varsa lüften söyleyin arkadaşlar .uykusuzluktan delirmek üzereyim

canim valla benim kızım 7 aylık anca anca giriyor düzene..ama seninki yaşına girecekmiş bayada büyümüş şimdi onun uyku düzeni olmasi lazim..bence kendisi alişkanlik edinmişgaliba canm..sen diyorsun zaten herşeyi denedim diye..valla uykusuzlukçok zor canim biçeken bilir..benden sana bi tavsiye şu milupanin gece çayı var..papatya ve melisa özlü ben ondan kulllandim biraz..hatta mamalraina falan katarak veriyordum..sonra sonra uykusuz düzene girince bende bıraktım bide onu dene canim belkiogluşunda işe yarayabilir..[/I]

1 yaşında bi bebeğin gece uyumaması çok ilginç geldi bana. heleki gündüz de uyumadığına göre. her zamanmı böyle yoksa yenimi başladı?

eskiden bu konuya baş koyup sonra pes etmiş bir anne oalrak konuşuyorum, çocuklar kendi uyku düzenlerini kendi belirliyor, o uyku düzenini kendi düzenlicek ve sen ona uyum sağlıcaksın günlük hayatını ona göre düzenliceksin, yoksa boşuna mücadele edersin, benim oğlanda ancak 1,5-2 yaşından sonra tüm gece uyumaya başladı

1 yaşında bi bebeğin gece uyumaması çok ilginç geldi bana. heleki gündüz de uyumadığına göre. her zamanmı böyle yoksa yenimi başladı?

her zaman böyleydi.5 yaşında bir oğlum daha var onuda uykusuz büyüttüm belki bu öyle olmaz dedim ama oldu. belkide genetik bilemiyorum .ben çok zor uyuyan biriyim ses ışıkk olmıcak, kendi yatağım olucak vs. galiba çocuklarımda bana çekmiş.(

bay bay diye bir bitkisel ilaç va istersen bak netten de
Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU > Kadın & Çocuk Sağlığı > Doğum ve Sonrası... > Doğum Yapanlar
uyku için bay bay kullananlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…