uykusunda mırıldanan bebek varmı???

PembePanter

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2007
1.565
16
116
41
Muğla
kızlar bebeğim 37 günlük ve uykusunda mırıl mırıl konuşuyor resmen.böle bir durumla karşılaşan varmı?sıksık geriniyor ıkınıyor yüzünü kızartıyor ve uykusunada devam ediyor.

büyük ihtimalle gaz sorunu vardır. alt ve üst gazı.. her emzirmeden sonra gazını çıkarmaya dikkat etmalisin. eğer gazı çıkmamışsa uyurken mırıldanabilir. benim bebeğimde de aynı sorun vardı? şu an yok..

ya evet benim kızım 16 günlük ama uyurken sanki brisiyle konuşuyo mırıldanıyo geriniyo ıkınıyo yüzü kıpkırmızı oluyo sonrada ağlıyo hemen gazını çıkarmak için alıyorum ama gaz çıkarmak yerine meme arıyo mecburen ağlamasın diye emziriyorum ne yapmam lazım yaa

emzirdikten sonra gazını çıkarıp öyle yatırmalısın. eğer gazı çıkmadan uyursa huzursuz olur ve sık sık uyanır. alt gazı varsa şimdiden gaz ilacına başlamalısın. doktora giderek tabi. ben sab simplex diye bir damla ve nurse diye bir bitki şurubu kullanıyorum. tabi çok aşırı gazı olduğunda mecburen derecenin başıyla poposuyla oynuyorum ve çıkıyo. bunu yaparkende dereceyi iyice temizliyorum. ama bu işlemi herzaman yapmıyorum...benim yaptıklarım bunlar...çok geçmiş olsun inşallah hepimizin bebekleri yakın zamanda düzelir..

her emzirmeden sonra gazını çıkarıyorum ama 3 gündür kaka yapmıyor kızım çişini yapıyo gazını çıkarıyo ama kaka yapmıyo ne yapıcam bilmiyorum çok huzursuz yaaa

her emzirmeden sonra gazını çıkarıyorum ama 3 gündür kaka yapmıyor kızım çişini yapıyo gazını çıkarıyo ama kaka yapmıyo ne yapıcam bilmiyorum çok huzursuz yaaa

canım biraz zeytin yağı içirebilirsin.bide kulak çubuklarıyla poposuna birazcık zeytin yağı sür yapıverir hemen ben oğluma 2 ay böyle yaptırdım alıştı şimdi.gazı içinde sab simplex diye bi damla var onu kullana bilirsin çooookkkk iyi.kolay gelsin

dr metsil diye bi gaz ilacı yazmıştı onu kullanıyoruz ama ilacı verince yüzünü buruşturuyor tadı kötü galiba..

evet kızlar bende metsil kullanıyorum.benim bebeğin mırıldanması gazla alakalı değil sanırsam keyfi olarak yapıyor anlaşılan.evet benim bebeğimde metsilin tadını sevmiyor yüzünü ekşitiyor hatta ağzından geri çıkarıyor.eşim tadına baktı gayet güzel dedi tatlı bişey dedi ama bebeğim sevmiyor işte :)

beim bebişde aynen öyleydi herkes keyfinden yapıyo falan derdi (çocuk dr dahi) sonra sağlık ocağında dr yanında da tesadüf yapınca sordum ağrısı vardır dedi minoseti verdi özellikle geceleri yarım tatlı kaşığı verdim o sesler bitti bizim oğlan kolikti şimdi 4 aylık oldu ara ara ağlamalar devam ediyo hala
kolil bebek annelerine alllah sabır versin

arkadaşlar gazlı bebek anneleri ben hemen hemen bütün gaz ilaçlarını denedim bize sadece kimyon-anason-rezene tohum kaynatıp içirmek ve laktazim damla ii geldi

Benim arkadaşımın kızıda 33 günlük ve aynı senin bebeğin gibi. Uykuda sürekli mırıldanıyor ve sürekli ıkınıp kızarıyor.. Arada karnına ütüleyip havlu koy, karnına masaj yap... Allah yardımcın olsun...

aynı şikayetler benim kızımdada var emziriyorum gazını çıkarmadan uyuyo sonra sık sık uyanıyo kucağıma alıyorum tekrar uyuyo geceleri nadiren gazı çıkıyo buna bir çözüm bulan varmı?

arkadaşım bizim bebektede aynı sorun var gazdan meydana geliyo metsil tatlı bi ilaç ben çocuğa vermeden tadına bakıyom ama sab simplex denen ilacı kullanıyorum metsilden daha etkili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…