Uykularımı bile kaçırtan derdim araştırmaktan bi hal oldum

Bellamm00

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2019
31
4
29
Lütfen konum taşınmasın.Arkadaşlar elektrik süpürgesi kısmına açtım konu ama kimse görmüyor limit 600 tl emiş gücü yüksek zamanla azalmayan toz torbasız uzun yıllar kulkanabilceğim süpürge istiyorum. Arnica karayel, fantom ıslak kuru , rowenta hdyro gibi eski türleri bile düşündüm ama malzemesni değişmişler eskisi gibi iyimi acaba artık. Lütfen öneri sunun makineniz hangi marka ne kadara aldınız nasıl? Makinam yok acil almam lazım lütfen yardım edin. Çok teşekkür ederim.
Ekleme.
Bazı kadınlara dert olmuş benim uykumun kaçması evet hanımlar ev pisse ben yatamıyorum herkes (dalga geçenlere sözüm) sizin gibi vurdum duymaz pis olmak zorunda değil :KK66:

Son düzenleme:
Kullanan varmı çevrenizde hani şu versiyonu çok iyi kullandım veya kullanan memnun kalan tanıdığım var diyebilceğiniz bi makina varmı yorum için çok teşekkür ederim. ❤

Lütfen konum taşınmasın.Arkadaşlar elektrik süpürgesi kısmına açtım konu ama kimse görmüyor limit 600 tl emiş gücü yüksek zamanla azalmayan toz torbasız uzun yıllar kulkanabilceğim süpürge istiyorum. Arnica karayel, fantom ıslak kuru , rowenta hdyro gibi eski türleri bile düşündüm ama malzemesni değişmişler eskisi gibi iyimi acaba artık. Lütfen öneri sunun makineniz hangi marka ne kadara aldınız nasıl? Makinam yok acil almam lazım lütfen yardım edin. Çok teşekkür ederim.
Biz çok araştırdık roventa 4a aldık toz torbasiz ben çok memnunum bir buçuk yıldır kullanıyorum toz torbası derdi yok daha önce toz torbalı ve sulu ikisini de kullandım en memnun kaldığım toz torbasiz oldu .annem de arceligin toz torbasizını kullanıyor o da çok memnun valla şuanda iyi bi süpürge 1000 TL den başlar o da şuan için alt sınır yani bence bulabileceğiniz en uygun fiyatlar olur anneme 4 yıl falan oldu 450 TL ye almıştık kendime 980 TL ye aldım şuan daha pahalıdır çünkü malum ithal ürün girdileri vs vs

Bu arada migros'ta küçük elektrikli aletlerde indirim başlıyor bir bakın bayağı uygun oluyor

X