Uykudan uyandıran baş dönmesi

Melusinaaaaaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2021
27
2
1
22
Merhaba, geceleri olan baş dönem var genelde gündüz böyle bir şey olmuyor . uykudan uyanıyorum başım dönüyor sanki etraf dönüyormuş gibi , sizce sebebi ne olabilir ?

Merhaba, geceleri olan baş dönem var genelde gündüz böyle bir şey olmuyor . uykudan uyanıyorum başım dönüyor sanki etraf dönüyormuş gibi , sizce sebebi ne olabilir ?
Merhaba canım bende gecengun aynısıni yaşadım. Vertigo muhtemelen. Şuan nasılsın bir sersemlik falan varmı sende ben çok kötü durumdayım ve normalmi bilmiyorjm

Ben bir aydır sürekli sersemlik hissediyorum canım, dün yoktu sadece çok iyiydim bugün yine başladı. Tarif edemedigim bir durum bu baş dönmesine bağlı bbirsey tamamen... Nolucak bilmiyorumki hic bu kadar kötü hissetmedim

Vertigosunuz ya kulak içi kristallerin yer değiştirmesi sonucu oluyor buysa eğer basit bir hareket ile çözebilirsiniz (internet'e yazın çıkar) diğer sebep ise stres bunun çözümü de basit sayılır, stres yapmayın

Çok geçmiş olsun inşallah geçmiş gitmiş olur bir an evvel. Doktora gittiniz mi peki ?

Evet gittim ancak bir teşhis koyamadilar, baska bir doktora gitmeyi düşünüyorum. Belki vestibuler migren olabilir sikayetlerimle çok uyuşuyor.. çok üzgünüm sadece daha 23 yaşımdayım ve hayatım yarım Kalmış gibi hissediyorum umarım dahada kötüye gitmez

Ben de gittim bana da bir teşhis koyamadılar. Benim yaşım da 20. Ben de olay şöyle başlıyor hep uykuda oldu. Uyurken titreme gibi bir şey oluyor ama ne olduğunu bilmiyorum daha sonra gözlerimi açtığımda başım dönüyor kulaklarım uğulduyor. Uyandığımda biraz dengesizlik ve sersemlik oluyor. Sonra geçiyor. Ben de senin gibi hissediyorum.

Daha önce bir madde yada antidepresan kullandınız mı, bu tür şeyler bazen ona bağlı olabiliyor

Ben tekrar bir kbb'ye gittim. İç kulak enfeksiyonu olabilir dedi vestibuler norinit, tabiki orayı hicbirsekilde göremedikleri için tedaviden tanıya gidiliyor. Ve bana enfluvir ve birkac ilac daha verdi..2. günüm şuan bir değişiklik varmı bilmiyorum ama ilk günlere göre daha iyi gibiyim.. allah herkese şifa versin bu tür şeyler çok korkutuyor insanı algıyla ilgili tamamen

Evet gerçekten korkutuyor, inşallah geçer gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…