Uykuda yeme bozukluğu

crash24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2011
7
4
36
MERHABA ARKADAŞLAR SİTENİZlE BİŞEYLER ARAŞTIRMAK İÇİN GOOOGLE A GİRDİİİMDE TANIŞTIM.ARADIĞIM NERDEDEYSE HERŞEYİ BULDUM.BELKİ DERDİME ÇARE OLURSUNUZ DİYE ŞU ANDAKİ KİLO PROBLEMİMİDE YAZMAYA KARAR VERDİM.
Ben bir uyur yerim. :)
evet uyur yer.
1 yılda tam 32 kilo aldım bu yüzden.incecik dal gibi bi kızken oldummu size danacık
gitmediğim uyku kliniği almadığım tedavi kalmadı.ama hep sonu fiyasko
şişmanladığım yetmiyomuş gibi gece boyu habire uyanıp gezinmekten topşasmda gece 2_3 saatlik uykuyla yetinmek zorunda kalıyorum.
gece en az 4_5 defa uyanıp tıkınırcasına yemek yiyorum.sanki yıllardır yemek yememiş gibi hissediyorum.kapı kilitlemek yada eve yiyecek almamakta çare olmuyor.Bi kaç aydır deli gibi aşık olduğum adamdan daha şişman olmamak için bende zayıflasmaya karar verdim.eğer gece yiyosam gündüz yemem bende dedim.bu sayede 3 haftada 10 kilo verdim birden.biliyorum çok zararlı ama başka bi çare bulamadım.ayaklarım yuürümekten şişti nerdeyse.
:)
ama 3 haftadır vücut isyan etti ve tek kilo bile veremiyor.71 kiloda takıldım.ah şu gece yemelerini bi halledebilsem.düşünsenize açlık kan şekerimi ömrüm boyunca hiç ölçtüremedim . çünkü hiç bi sabah aç uyanmadım :)))
eğer bu konuda biraz olsun bilgisi olan varsa el aman diyorum.yardımlarınıza muhtacım.el elden üstündür belki bi şeyler çıkar.
((((

açlık kan şekerini ölçtüremiyorsan,tokluk kan şekerini ölçtür..50 gram glikoz iç..1 saatte,2 saatte bir kan ver..şeker yükleme testi denir buna...vücutta şeker alımından sonraki 1 saatlik ve 2 saatlik değer önemlidir...insülün miktarını ve şekerin kullanılma durumu hakkında bilgi verir.muhtemelen sana gece olan şey de bu...şekerin çok düştüğü için yiyorsun...bulunduğun yerdeki aile hekimi bu tahlilleri yapabilir...ya da devlet hastanesindeki endokrinoloji doktoru sana mutlaka yardım eder...problemin çözümsüz değil yani...ama geç kalınmış...
ayrıca hızlı kilo verme çabaları da yüksek insülini tetikler...bu da daha çok acıkmana sebep olur...bunun tedavisi var...ilacı var...
geçmiş olsun canım..

olmadı ne yazıkki.şeker yükleme testi sonuçlarım normal çıktı.gece uyandığımdada ölçtüm reaktif hipoglisemidir diye oda normal.ya allah aşkına bunun bi çaresi olmalı.uykusuzluktan bıktım günde 10 km yürüyor,koşu bandına çıkıyor,ve diyet yapıyorum gece yemelerim yüzünden 1 gram bile veremiyorum.offff ne olur yardımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…