- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Konuşma mevzusu sürekli oluyodu diş gıcırdatma bikaç kez oldu.Dişçiden ziyade sizinki psikolojik bir rahatsızlık bence.. Çok yorgun olunca benim de olur ama siz süreklilikten bahsetmişsiniz.
O zaman diş plağı yaptırın baya işe yarıyor dişlerinize zarar vermez en azından.Konuşma mevzusu sürekli oluyodu diş gıcırdatma bikaç kez oldu.
Arkadaşlar günaydın kendimi bildim bileli uykumda konuşurum öyle dil altından değil duyarım kendim de. Hatta enteresan hareketler de yapmışlığım var mesela bigün uyandığımda duvara dönmüşüm dizlerim üstünde tepsi tutuyorum rüyamda misafire tepsi tutarken, yataktan tarak çıkarıp saçımı tarıyorum filan, 6aylık evliyim eşim de keşfetti hergün konuşuyorum uyanıyoruz ve eşim esprisine tekrar ediyo ne dediğimi ve ben şok nerden biliyo ki filan diye, çok kez bağırdım sıçradı eşim bişey oldu sanıp,
bu gece de hem dişlerimi gıcırdatıyorum
eşim uyandırdı dişlerin kırılacak diye o da
uyyamadı hem diyo baya konuştun annemleri de uyandıralım demişim hem de
elimi yatağın başına vuruyomuşum tık tık en kötüsü de konuşma mevzusu bülbül gibi şakıyorum aynılarını yaşayan arkadaşlar var mı nasıl çözdünüz bu bi rahatsızlık mı sizce?
Hiç sinirli biri değilim strese hayatımda yer yok çok sakinim sıkmıyorum ama gıcır gıcır ne anlıyosamSinirli stresli insanlar diş sıkar. Psikolojik tamamen. İlacı çözümü yok. Plak veriyolar dişler kırılmasın yada çok sıkama diye.
Olabilir canım. Bilinçaltında yaşıyosundur belki bilemedim. Benim annem de dişini sıkıyodu plak takıyo. Kızkardeşim de 12 yaşından beri kullanıyo. Onada doktor sınav stresi demişti. 16 yaşında halen devam ediyoHiç sinirli biri değilim strese hayatımda yer yok çok sakinim sıkmıyorum ama gıcır gıcır ne anlıyosam
Arkadaşlar günaydın kendimi bildim bileli uykumda konuşurum öyle dil altından değil duyarım kendim de. Hatta enteresan hareketler de yapmışlığım var mesela bigün uyandığımda duvara dönmüşüm dizlerim üstünde tepsi tutuyorum rüyamda misafire tepsi tutarken, yataktan tarak çıkarıp saçımı tarıyorum filan, 6aylık evliyim eşim de keşfetti hergün konuşuyorum uyanıyoruz ve eşim esprisine tekrar ediyo ne dediğimi ve ben şok nerden biliyo ki filan diye, çok kez bağırdım sıçradı eşim bişey oldu sanıp,
bu gece de hem dişlerimi gıcırdatıyorum
eşim uyandırdı dişlerin kırılacak diye o da
uyyamadı hem diyo baya konuştun annemleri de uyandıralım demişim hem de
elimi yatağın başına vuruyomuşum tık tık en kötüsü de konuşma mevzusu bülbül gibi şakıyorum aynılarını yaşayan arkadaşlar var mı nasıl çözdünüz bu bi rahatsızlık mı sizce?[/QUO
Benim esimde aynı böyle yanı ayağa kalkıp birşeyler yapmasada baya konusuyo..dişlerini gicirdatiyo..bisey yiyomus gibi ağzından ses çıkarıyor.bazen yanlışlıkla bana vuruyo uyurken :)) valla bi çözüm bulursanız bana da söyleyin çünkü artık uykumu kaçırıyor her gece :))
Hiç sinirli biri değilim strese hayatımda yer yok çok sakinim sıkmıyorum ama gıcır gıcır ne anlıyosam
Dikkate alıcam canım teşekkür ederimBende dıslerımı gıcırdatırım.. Dişciye gıttıgımde cok asabı ınsanların yasadıgı ve mutlaka tedavı olunması gerektıgını soylemıstı.. Bende cok sakın mızaclı bır ınsanım.. Cevremdekı herkes oyle bılır tanır.. Sesımı yukseltmıslıgım yoktur.Ofke nedır bılmem yanı.. Isın ıc yuzu oyle degılmıs.. Bana once kendını tanı ıcındekı duygu durumunu kendı ıcınde coz.. Sonra cozemedıgınde doktora gıdersın demıstı.. Son care plak takarız demıstı.. Dısler ıcın de buyuk sıkıntıymıs.. Normalde yemek yerken bıle dısler bırbırıne cok az degermıs..Dıs ve cene saglıgınız ıcın de sıkıntılı..Doktora mutalka gıdın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?