uykuda kina yakilmasi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

derken ? :26:

zikrin kötülüğü var demedim ki
ürkütücü

ürkütücü anlamında yazdığınızı tahmin etmiştim
korkunç ürkütücü bulmanız garip geldi
gerçi inancınızı bilmiyorum ama eğer müslümansanız bir çok meleğimiz olduğunu biliyorsunuzdur
bende tam olarak insanlara kaç melek eşlik eder bilmiyorum
ama en azından sağ ve solumuzda amellerimizi yazan melekler ve hafaza melekleri olduğunu biliyorum
yani yanımızda meleklerin olması normal ürkecek birşey değil
o mana da sormuştum zikirde ne kötülük var diye
neyse daha fazla konu dışına çıkmayayım umarım çabuk geçer

Mistik şeylerle alakası yok, insanlar bayılır bu tip şeyleri doğaüstü varlıkların üzerine atmayı da, bilimsel açıklamasını bir arkadaş yapmış zaten.

İçinizi ferah tutun, daha önce de bu başlık açılmıştı, konu sahibinin dokturu da mantar olduğunu söylemişti

konu başlığını görünce rüyasında kına yakıldığını sanarak açıp okudum ,mantar olabilir bilimsel açıklama yapılmış zaten mantardır doktora git denmiş, bazı arkadaşlar da dini bildikleri duyduları şeyleri paylaşmış kapatıp çıkacaktım ama mistik şeyler denmesine dayanamadım arkadaşım mistik şeyler uydurulan yunan mitolojisi ve benzer hayal ürünü mitolojilerde olur sizin mistik dediğiniz bahsi geçen melek'' ayetlerde yeri olan hani imanın 6 şartından biri olan melekden bahsedilmiş,hurafedir değildir zaten konu sahibi o yazılanların alıntı olduğunu gördüğünü belirtmiş lütfen hassas olalım rica ediyorumbazı konularda özellikle

Evet müslümanım. inançlı bir ailenin çocuğuyum ve inançlı biriyim.
birçok meleğin olduğunu biliyorum kuran kursunda 3 sene kaldım ve öğrenmem gereken her şeyi öğrendim.
meleğin varlığını bilmek insanı ürkütmez korkutmaz
zikir konusuna gelince insanlar mezheplerine göre dini faaliyetlerini yerine getirirler.
bunuda biliyorum fakat uyku esnasında böyle birşeye ilk defa şahit olmak denilenlere göre
insanı ister istemez etkileyen unsurlar.
insanların birçok korkuları vardır varlığını bilirsin fakat hissetmek ayrı bi korku verir bana
çabuk geçecek....

herşeyin bilimsel açıklamasını araştırıp bulmaya ne kadar meraklı bi toplumuz.. teyzemin görümcesi geçen sene kanser tedavisi görüyodu ve artık son zamanlarıydı.. dr eylül gibi iyice ağırlaşır demişti.. kemoterapiden dolayı boynunda hiç geçmeyen kocaman bi şişlik vardı.. çok büyüktü.. çok da inançlı bi insandı allh rahmet eylesin.. bi hoca vardı köyümüzde tanıdığımız.. o hergün okunmuş su içirdi.. geldi okudu, gitti okudu.. ve o şişlik kayboldu.. drlar anlam veremediler.. yer gök dua ile.. kızımın mürüvvetini görmek istiyorum die dua ediodu, kızı evlendi, bi kaç içinde vefat etti...

benim bildiğim uykuda kına yakılması üç harfilerle nikahlanmaktır

Carrie yine güldürdün beni

bu konuda bir bilgim yok ama her iki yöndede açıklaması arkadaşlar tarafından çok iyi yapılmış,melekmiscim hangisine inanmak işine gelirse ona göre hareket edersin.. geçmiş olsun..

Herşey bilimsele bağlanamıyor diye herşey allah tarafından mesaj veriliyor diyede bağlanamaz Tıp literatüründe böyle bir rahatsızlık varsa ve bir tıp öğrencisi bile burda yazılanları görse gülme krizine girer. Size burda bir arkadaş bnmde başıma geldi bu rahatsızlık böyle böyle bişey diye anlatıyor . bunun üzerine düşmek yerine keşke altında bişey olsa diye düşünüp diğer yorumlar size daha cazip geliyor nasıl bir toplumuz anlamadım. evet daha tıpta çözülemeyen binlerce hastalık var ve hatta çoğu hastalığın tedavisi ve nedeni bulunamadı. ama bulunamadı ve insanlar tarafında henüz bilinmiyor diyede bulunmayacak yok diye bişey yok. insanlar bilinmeyen şeyler üzerine yorum yapmaya nekadar meraklı. biride üç harfliler yazmış. kaç yaşındasınız bence annenizle bir doktora gidin. bu konunun bukadar uzaması bile bence gereksiz ama bilen birisi aydınlatırsa seviniriz. bizde öğrenmiş oluruz. yinede sadece başkalarınında başına gelirse daha önce karşılaşılmış bir durum olduğunu göstermesi adına yararlı buluyorum konuyu...

mrb canımmm uyandığında ellerinin kına kokması yada kına tozunun olması ne güzel şey biliyormusun hrkese nasip olmaz benim yeğenin yüzü doğarken büyük lekeliydi yengem çok üzülüyordu sonra kuzenim 6 ay önce falan rüyasında görmüş kına yakılacağı denilmiiş uyandığında inanmamış ertesi gece y,ine aynı rüyayı görüyor bu seferde rüyada yeğenimin yüzüne sürülmesi istenilmş kuzenm uyandığında bakıyor elleri kınalı ve kına tozu bile duruyor bize gidip yeğenimin yüzüne sürüyor lekeleri falan kalmamıştı diyeceğim o ki böyle rüyalarını bidaha anlatma yoksa bidaha göremezsin kötü birşey değil aksine çookk iiyi bir rüya

Bir kaç sayfa önce açıklamasını yapmıştım ama pek ilgi görmedi cevabım sizde araştırıp bulabilirsiniz buyurum yaptıgım açıklama tekrar ekliyorum.Uyku esnasında kına yakılması olayı bir çeşit mantar türüdür genellikle el ve ayaklarda çıkar görüntüsü kına şeklinde olur ve kına gibi kokar bu mantar çeşidine tinea nigra denir agrı,sızı ve diger mantar türleri gibi deride soyulma olmaz 2-3 güne kadar geçer normalde ama içinize dert olmasın bir doktora gidin krem verir.

Bilim çok sıkıcı.Şak diye söylüyo o mantardır,adı da budur.Doktorda krem falan da var.
Diğer yazılanları ilgiyle okudum.

Bilim çok sıkıcı.Şak diye söylüyo o mantardır,adı da budur.Doktorda krem falan da var.

valla ben de bunu görünce bi araştırayım dedim, manyağın biri cinler düğüne götürmüş getirmiş falan yazmış baya eğlendim :)) tinea nigra yazıyosun google a aynen böyle kınalı gibi eller çıkıyor mantar olduğundan falan bahsediyor ama bi de uykuda kına yakılması yazıyorsun ooo millet çılgın atmış maşşallah yok melekler zikir çekmiş yok ruhunuz gezintiye çıkmış ak sakallı dede gelip kınalamış

en komiği de cinlerle olanı: aşık olduklarına yakarlarmış

seç beğen al hangisini istersen

Son düzenleme:

ilahi Bahar gece gece güldüm yorumuna tam olarak insanların duygularına tercüman olmuşsun. ama onlar farkında değillerdi ne güzel senin yüzünden artık farkındalar cık işin büyüsü kaçtı. zaten nur arkadaşta sürekli gerçekleri açığa vuruyor dahada kimse okumaz burayı

evlenmeden bir kaç ay önce bende bi sabah elimin ortasında kına ve kına kokusu ile uyanmıştım baya şaşaırmıştım ..

Hahahhahah, kesinlikle!!! Ağzımdan aldın lafı :))))))))))

benimde bi kere olmuştu bu, bi kaç gün sonra geçiyor. bi anlam yüklememiştim ama değişik bi olay tabi..

mistik kelime anlamı olarak esrarengiz, gizemli, gizemli şeyler içeren demek. yani uyurken meleklerin veya cinlerin birinin eline kına yakma cümlelerini 'mistik şeyler' diye yorumlamak gayet normal ve doğal..

Neye karşı hassas olmam lazım veya o yazdığımda ne yanlış, anlamadım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…