- 14 Mart 2013
- 7.569
- 3.678
- 448
Kına Yakılması temız kalplılıgın ısaretıdır verdıklerınız elinize gelmis Allah yolunda semaya bakın dua edın Unutmayın kına sılınecek ama o temiz kalb hep baki kalacak kalbınızı bozmayın haram yemeyın zevkten uzak durun zina yapmayın
derken ? :26:
hiç bi rahatsızlığı yok sadece leke var bide koku
geçer bikaç güne belki
zikir mi allahım uykuda uyuyamayacğız
zikirdir bakteridir mantardır
ama zikirin ne kötülüğü var ki ?
zikrin kötülüğü var demedim ki
ürkütücü
Mistik şeylerle alakası yok, insanlar bayılır bu tip şeyleri doğaüstü varlıkların üzerine atmayı da, bilimsel açıklamasını bir arkadaş yapmış zaten.
İçinizi ferah tutun, daha önce de bu başlık açılmıştı, konu sahibinin dokturu da mantar olduğunu söylemişti
ürkütücü anlamında yazdığınızı tahmin etmiştim
korkunç ürkütücü bulmanız garip geldi
gerçi inancınızı bilmiyorum ama eğer müslümansanız bir çok meleğimiz olduğunu biliyorsunuzdur
bende tam olarak insanlara kaç melek eşlik eder bilmiyorum
ama en azından sağ ve solumuzda amellerimizi yazan melekler ve hafaza melekleri olduğunu biliyorum
yani yanımızda meleklerin olması normal ürkecek birşey değil
o mana da sormuştum zikirde ne kötülük var diye
neyse daha fazla konu dışına çıkmayayım umarım çabuk geçer
benim bildiğim uykuda kına yakılması üç harfilerle nikahlanmaktır
Herşey bilimsele bağlanamıyor diye herşey allah tarafından mesaj veriliyor diyede bağlanamazTıp literatüründe böyle bir rahatsızlık varsa ve bir tıp öğrencisi bile burda yazılanları görse gülme krizine girer. Size burda bir arkadaş bnmde başıma geldi bu rahatsızlık böyle böyle bişey diye anlatıyor . bunun üzerine düşmek yerine keşke altında bişey olsa diye düşünüp diğer yorumlar size daha cazip geliyor nasıl bir toplumuz anlamadım. evet daha tıpta çözülemeyen binlerce hastalık var ve hatta çoğu hastalığın tedavisi ve nedeni bulunamadı. ama bulunamadı ve insanlar tarafında henüz bilinmiyor diyede bulunmayacak yok diye bişey yok. insanlar bilinmeyen şeyler üzerine yorum yapmaya nekadar meraklı. biride üç harfliler yazmış. kaç yaşındasınız bence annenizle bir doktora gidin. bu konunun bukadar uzaması bile bence gereksiz ama bilen birisi aydınlatırsa seviniriz. bizde öğrenmiş oluruz. yinede sadece başkalarınında başına gelirse daha önce karşılaşılmış bir durum olduğunu göstermesi adına yararlı buluyorum konuyu...
Herşey bilimsele bağlanamıyor diye herşey allah tarafından mesaj veriliyor diyede bağlanamazTıp literatüründe böyle bir rahatsızlık varsa ve bir tıp öğrencisi bile burda yazılanları görse gülme krizine girer. Size burda bir arkadaş bnmde başıma geldi bu rahatsızlık böyle böyle bişey diye anlatıyor . bunun üzerine düşmek yerine keşke altında bişey olsa diye düşünüp diğer yorumlar size daha cazip geliyor nasıl bir toplumuz anlamadım. evet daha tıpta çözülemeyen binlerce hastalık var ve hatta çoğu hastalığın tedavisi ve nedeni bulunamadı. ama bulunamadı ve insanlar tarafında henüz bilinmiyor diyede bulunmayacak yok diye bişey yok. insanlar bilinmeyen şeyler üzerine yorum yapmaya nekadar meraklı. biride üç harfliler yazmış. kaç yaşındasınız bence annenizle bir doktora gidin. bu konunun bukadar uzaması bile bence gereksiz ama bilen birisi aydınlatırsa seviniriz. bizde öğrenmiş oluruz. yinede sadece başkalarınında başına gelirse daha önce karşılaşılmış bir durum olduğunu göstermesi adına yararlı buluyorum konuyu...
Bilim çok sıkıcı.Şak diye söylüyo o mantardır,adı da budur.Doktorda krem falan da var.
Diğer yazılanları ilgiyle okudum.
Bilim çok sıkıcı.Şak diye söylüyo o mantardır,adı da budur.Doktorda krem falan da var.
konu başlığını görünce rüyasında kına yakıldığını sanarak açıp okudum ,mantar olabilir bilimsel açıklama yapılmış zaten mantardır doktora git denmiş, bazı arkadaşlar da dini bildikleri duyduları şeyleri paylaşmış kapatıp çıkacaktım ama mistik şeyler denmesine dayanamadım arkadaşım mistik şeyler uydurulan yunan mitolojisi ve benzer hayal ürünü mitolojilerde olur sizin mistik dediğiniz bahsi geçen melek'' ayetlerde yeri olan hani imanın 6 şartından biri olan melekden bahsedilmiş,hurafedir değildir zaten konu sahibi o yazılanların alıntı olduğunu gördüğünü belirtmiş lütfen hassas olalım rica ediyorumbazı konularda özellikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?