Ben çok yorgun ve stresli olduğumda inlerimIyi aksamlar hanimlar , gecen hafta 2 gün annem ve annemin arkadasiyla annemin arkadasinin bi akrabasinda kaldik üc kisi ayni odada yattik , ilk gece annem bi kac kez benim aglar gibi inlememi duydugunu söyledi ikinci gecede annemin arkadasi duymus ama bu sefer tüm gece sabaha kadar devam etmisim ve daha sesli bi sekilde sanki uykumda savasiyor gibiymisim , benim yüzümden uyuyamamis , sabah rüyamda ne gördügümü sordu ama hic birsey görmedim veya ben hatirlamiyorum ondan sonra annem benim uykumda hep öyle sesler cikardigimi söyledi , utandim resmenuykumda inleme sesleri cikariyormusum ama farkinda bile degilim rüya fln gördügümüda hic hatirlamiyorum , sebebi ne olabilir ki , psikolojimmi bozuk delimiyim neyim ya , tek benmi böyleyim varmi benim gibi baska , böyle devam ederse bidaha kimseyle ayni odada uyuyamam
Iyi aksamlar hanimlar , gecen hafta 2 gün annem ve annemin arkadasiyla annemin arkadasinin bi akrabasinda kaldik üc kisi ayni odada yattik , ilk gece annem bi kac kez benim aglar gibi inlememi duydugunu söyledi ikinci gecede annemin arkadasi duymus ama bu sefer tüm gece sabaha kadar devam etmisim ve daha sesli bi sekilde sanki uykumda savasiyor gibiymisim , benim yüzümden uyuyamamis , sabah rüyamda ne gördügümü sordu ama hic birsey görmedim veya ben hatirlamiyorum ondan sonra annem benim uykumda hep öyle sesler cikardigimi söyledi , utandim resmenuykumda inleme sesleri cikariyormusum ama farkinda bile degilim rüya fln gördügümüda hic hatirlamiyorum , sebebi ne olabilir ki , psikolojimmi bozuk delimiyim neyim ya , tek benmi böyleyim varmi benim gibi baska , böyle devam ederse bidaha kimseyle ayni odada uyuyamam
Tam da boyle bir rahatsizligim var rahatsizlik diyorum çünkü arastirdigimda bir solunum yolu rahatsizligi olduğunu öğrendim tedavisi de çok kolaymis.benimki tam bir inleme sayılmaz nefesin tükenene kadar ııııı diyormusum inliyor gibi geliyor bu da ama tedavi olmadim da bana bir rahatsizlik vermiyor tek uyudugun zaman sorun yokIyi aksamlar hanimlar , gecen hafta 2 gün annem ve annemin arkadasiyla annemin arkadasinin bi akrabasinda kaldik üc kisi ayni odada yattik , ilk gece annem bi kac kez benim aglar gibi inlememi duydugunu söyledi ikinci gecede annemin arkadasi duymus ama bu sefer tüm gece sabaha kadar devam etmisim ve daha sesli bi sekilde sanki uykumda savasiyor gibiymisim , benim yüzümden uyuyamamis , sabah rüyamda ne gördügümü sordu ama hic birsey görmedim veya ben hatirlamiyorum ondan sonra annem benim uykumda hep öyle sesler cikardigimi söyledi , utandim resmenuykumda inleme sesleri cikariyormusum ama farkinda bile degilim rüya fln gördügümüda hic hatirlamiyorum , sebebi ne olabilir ki , psikolojimmi bozuk delimiyim neyim ya , tek benmi böyleyim varmi benim gibi baska , böyle devam ederse bidaha kimseyle ayni odada uyuyamam
Bende seninkine benzer bir durum yasadim , 3 ay boyunca kabuslar , uyur gezerlk hatta birkac defa esime vurmusum (birini hatirliyorum tam suratina yumruk attim ama bilincsiz yani) cok kizmisti bana. Doktora gittim 3 aylik bir tedavi sonrasinda iyilestim eger sende rahatsiz oluyorsan psikiyatr a git tedavi edilenbir rahatsizlik.Iyi aksamlar hanimlar , gecen hafta 2 gün annem ve annemin arkadasiyla annemin arkadasinin bi akrabasinda kaldik üc kisi ayni odada yattik , ilk gece annem bi kac kez benim aglar gibi inlememi duydugunu söyledi ikinci gecede annemin arkadasi duymus ama bu sefer tüm gece sabaha kadar devam etmisim ve daha sesli bi sekilde sanki uykumda savasiyor gibiymisim , benim yüzümden uyuyamamis , sabah rüyamda ne gördügümü sordu ama hic birsey görmedim veya ben hatirlamiyorum ondan sonra annem benim uykumda hep öyle sesler cikardigimi söyledi , utandim resmenuykumda inleme sesleri cikariyormusum ama farkinda bile degilim rüya fln gördügümüda hic hatirlamiyorum , sebebi ne olabilir ki , psikolojimmi bozuk delimiyim neyim ya , tek benmi böyleyim varmi benim gibi baska , böyle devam ederse bidaha kimseyle ayni odada uyuyamam
Ben çok yorgun ve stresli olduğumda inlerim
Ben de çok stresli zamanlarımda öyle oluyorum. Yurtta kaldığım dönemlerde defalarca uyandırdı beni kızlar korkup bişey mi oldu diye. Ama ben uyanınca rahatlıyodum çünkü uykuda kendimi çok sıkıyodum ve farkındaydım inlediğimin. Psikiyatriye gidebilirsin belki. Ben çok sorunlu bi insanım uykuma da yansıyo. Senin de öyledir belki..
bende hastalanmistik atesliydim annem yanima gelip yastigimi cekistirmisti numara yaptigini biliyorum demisti o an anlamamistim daha sonra baska bir gun atesim devam ediyordu yine kapiya gelip kapinin koluna vurup inle inle iyi inle deyip gitmisti...
bir kac yil gecti evlendim ve ne zaman skintili stresli olsam esim durter di yavasca yahut sagimdan soluma solumdan sagima cevirirdi meger ihhh ihhh diye inliyormusum esim anlatti..o zaman anladim annemin neden oyle dedigini
Bende dişlerimi,gıcırdarıyorum ,yorgunluktan stresten oluyor,ben kpss ye hazırlandığım dönemde oluyo du muş yani
ben böyle uykuda konusan inleyen vs insanlardan cok korkuyorum
aklima dogaüstü varliklar geliyor herzaman..
Tam da boyle bir rahatsizligim var rahatsizlik diyorum çünkü arastirdigimda bir solunum yolu rahatsizligi olduğunu öğrendim tedavisi de çok kolaymis.benimki tam bir inleme sayılmaz nefesin tükenene kadar ııııı diyormusum inliyor gibi geliyor bu da ama tedavi olmadim da bana bir rahatsizlik vermiyor tek uyudugun zaman sorun yokbence biraz arastir ayni şey olabilir
Ben de çok stresli zamanlarımda öyle oluyorum. Yurtta kaldığım dönemlerde defalarca uyandırdı beni kızlar korkup bişey mi oldu diye. Ama ben uyanınca rahatlıyodum çünkü uykuda kendimi çok sıkıyodum ve farkındaydım inlediğimin. Psikiyatriye gidebilirsin belki. Ben çok sorunlu bi insanım uykuma da yansıyo. Senin de öyledir belki..
Bende öyleymişim... Ağlamak değilde sürekli çığlık atıyorum... uyandığımda bişey hatırlamıyorum.. sadece korkudan titriyorum ama ne gördüğümü neden korktuğumu hatırlamıyorumheleki yurtta kalırken ranzadan diğer yataga atlıyormuuşum. kızlar bile şaşırmıştı nasıl okadar atlayabiliyorsun diye ama hatırlaıyorum ve bu sorun oluyor bu yüzden biryere gittiğimde kalamıyorum
öteki ranzaya he..