uykuda emzik

sevgiyle

Guru
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2007
221
2
kızlar bişi soracağım size oğlum memede uyumaya bayılıyor ama uyanık olduğundada sürekli memede olmak istiyor bende yalancı memeye alıştırmaya karar verdim başlarda almadı bende az az şekere ve reçele batırıp verdim şimdi sanırım alıştı ama uykudada ağzında meme uyurken herhangi bişey olurmu acaba

yok canım bişey olmaz bende veriyorum sonra o dalınca uykuya yavaş bir şekilde ağzından alıyorum

Bence şekerli gıdalar ile alıştırman kötü olmuş çünki anne sütünden başka bişin tadını almamalı bebek hem ileriki yaşlarda şeker hastalığına sebebiyet veriyor bebekde ...

valla bende emzık almayınca recel bala felan batırıp verıyom ne yapım yoksa ısımı yapmaıyommmm emzık uykuya tam dalınca aından alıyım dıyorumm hemn uyanıyo anca kendı bıraksınnn

picasa haklısın ama sürekli vermiyorum sadece 1-2 kere verdim zaten ondan sonra alıştı emziğe

canım bunun azı çoğu olmaz :) 6 aya kadar neden sadece anne sütü diyorlar sürekli sanırım bugibi durumlar için :1rolleyes:

ben şöyle bişi düşündüm emziğe biraz anne sütü damlatsak nasıl olur acaba :uhm: bi denemek lazım :icecream: gerçi bizim sorunumuz yok emzikle alakalı ama canı sıkıldığında fırlatıp atar emziğini uykuya dalar emişi güçlensin diye vermiştik sıpa'cıma doğduğunda laelaelaelaelae

myflowers canım bal verme sakın cocuga cunku cıgerlerı yanar annesı daha cok kucuk
emzıge gelınce benım oglum emzık alıyo gece uyuycagı zaman verıyorum uykuya dalınca zaten pıt dıey atıyo memeyı uykuya dalmasını kolaylastırıyo

ya şimdi emzikle uyusa çoçuk bişiy olurmuuuuuuu ya kıslar bizde başladık mecbur emizğe şuanda ağzında uyuyo

bizimki almadı emziği verince ağzının kenarına alıp çiğniyo
ayrıca şekerli bi şeye batırmakta hiç ii değil bence su bile vermeyin diyo doktorlar özellikle balı 1 yaşıdan önce vermeyin deniyo dikkatli olun kızlar

bende kızıma uykuya dalarken veriyorum sadece..uyuması nı beklemeden biraz mayışınca hemen çekiyorum ağzından..bazı zamanlarda kendi atıyor emziğini..bebeğine yazık uykuda sürekli emer emzik..yazık çenesi yorulur boşuna..bide emziğe alışırsa yanlışlıkla ağzından düşürünce uykusuda bölünür...

ya kızlar benğım bebeğımde almıyor emzığı ne yapcam bılmıyorum verıyorum dılıyle ıtıyor ,sızınkı kaç gunde alıstı

bende uyuyacagı zaman verıyorum emzıgı o zaten dalacagı zaman kendı atıyor dılıyle yada uyuyunca dusuyor agzından merak etme bısey olmaz

X