Uykuda Diş Sıkanlar?

Zee00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2021
31
15
3
29
Merhaba çok eskiden beri uykumda dişlerimi sıktığımı biliyordum sabahları çenemin ağrısıyla uyandığımı hep bilirim yani bu gün içerisindede devam eder çene ağrılarım maalesef ama geçen hafta ilk defa dişlerimi gıcırdatmışım uykumda ve annem uyandırmak istemiş hatta çok yüksek sesle yaptığım için oda korkmuş. Daha önce çene cerrahine gitmiştim derin gevşeme egzersizleri vermişti ve gece plağı kullandım 3 ay ama onuda sıktığım için plak zedelenmişti artık çene ağrılarına alıştığım için önemsememiştim. Stresli, gergin bir iş ortamım var ne yazıkki ve çok sıkıntı yaşadığım kaygı, endişe ve panik atak sorunumda oluştu kısa süre önce bununda etkileriyle çözüm bulmak istedim bu durumu yaşayanlar varsa veya kurtulanlar varsa bundan hangi tedavi yöntemi ile olduğunu bahsedebilirlerse çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Merhaba kendimi bildim bileli çene sıkma problemim vardı. Plak kullanıyordum. Evet bir süre sonra plak zarar görüyor. O zaman yenisini alıyordum. Plak en azından dişlere zarar vermeyi önlüyor.
Gergin dönemlerim geçtikten sonra, belki de plak önledi bilmiyorum ama benim problemim geçti. Sıkmıyorum artık. Plaktan başka çaresi var mı bilmiyorum.

Sanırım evet yaşam stiliyle alası var bunun araştırdığım kadarıyla. En başta stresten kurtulmak gerekiyor sanırım onun içinde benim işten ayrılmam şart galiba :)

yoğun stresten kaynaklanıyormuş bunlar ben de yaşamışytım. botoks yaptırınca geçiyor

izmir'deyim ben, İzmir'de yaptırdım. doktorun ismini verebilirim isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…