Uykucular , uykuyu sevenler buyrun buraya, konuşalım kaynaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi best_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

olsun nette takılmakda güzel ya kk da da zaman çabuk geçiyor

uyku eşittir ben yahu
yazın neysede kış geldiğinde kış uykusuna yatıyorum resmen sabahlar olmasın benim için

uyku eşittir ben yahu
yazın neysede kış geldiğinde kış uykusuna yatıyorum resmen sabahlar olmasın benim için

hoşgeldin cuty aramıza
evet haklısın kışın insanın pek birşey yapası gelmiyor zaman çabuk geçsin, hemen yaz gelsin diyede belki zamanımızın çoğunu uyuyarak geçiriyoruz

merhaba kizlar

2 gündür sabah yatagimdan kalkamiyorum onu birakin gözlerimi acicak halim olmuyor ne yapicam ben bugün ise gec kaldim

hoşgeldin cuty aramıza
evet haklısın kışın insanın pek birşey yapası gelmiyor zaman çabuk geçsin, hemen yaz gelsin diyede belki zamanımızın çoğunu uyuyarak geçiriyoruz

hoşbuldum sevgili best
aynen öyle ya aslında kış geldiğinde yataktan çıkmamak gerek ki yaza dinlenik girebilelim dimi yaa

uykucular nerelerdesinizz?? napıyosunuzz??bu gününüz nasıl geçti bakalım

Son düzenleme:
neyse sizden ses yok uykucular yatıyorum ben inşallah yarına sohbet edersiniz(

uykucular nerelerdesinizz?? napıyosunuzz??bu gününüz nasıl geçti bakalım

canım sınavlardan pek vakit bulup gelemiyorum kk ya gelincede az kalıyorum , sizler olmuyorsunuz genelde , az kaldı kavuşmamıza

canım sınavlardan pek vakit bulup gelemiyorum kk ya gelincede az kalıyorum , sizler olmuyorsunuz genelde , az kaldı kavuşmamıza

ah canım kıyamam ben düşünemedim kusura bakma( bitir de kurtul bir an önce iyi geçer dilerim:)) ben de kaçıcak birazdan gece oğluş uyutmadı 4.30du yattığımda,sabah da diş randevum vardı 8.30 da uyandım uykucular için bu kadar az uyku nasıl bişey 😤😤tahmin edebilirsin sanırım.öpüyorum çok görüşürüz😃😃sonra...

çok teşekkür ederimmmm
sende dinlenebilmişsindir umarım, bu arada hayırdır dişçiye gitmişsin önemli birşey yok inşallah ???:26::26::26:

Yine başladı uykulu sabahlar 9.30 da uyansamda yataktan çıkamıyorum bir türlü ne olacak benim bu halim

Yine başladı uykulu sabahlar 9.30 da uyansamda yataktan çıkamıyorum bir türlü ne olacak benim bu halim

uykucu😴 insanın her zaman başına gelebilecek şeyler bunlar😀😀tatlım hepimiz yaşıyoruz😀😀şaşmamalı bu hallerimize... naber canım uzun zamandır girmiyordum nete grip sardı aileyi onunla uğraştık biraz,sen neler yapıyorsun??bitti mi?? sınavlar

bende pek giremiyorum nete , sınavlar devam pazartesi bitiyor inşallah pek iç açıcı değil keyfim yok bu nedenle
sen nasılsın neler yapıyorsun???

bende pek giremiyorum nete , sınavlar devam pazartesi bitiyor inşallah pek iç açıcı değil keyfim yok bu nedenle
sen nasılsın neler yapıyorsun???

canım iyidir görüşmüyoruz bu aralar(( bende de hafif bir yoğunluk var misafir(yatılı) hafta sonu da istanbula geçicem oğluşu kontrole götürcem.anlıyacağın biraz daha buralar da olmayabilirim( sınavları takma kafana buraya kadar getirmişsin sonrasını da halledersin sen:)) canını hiç sıkma :)) aralar da azıcık uyu:)) kendine gelirsin:)) hadi görüşürüz yine:)))

evet bende fazla gelemiyorum sende gelemiyorsun. zordur yatılı misafir Allah kolaylık versin.hayırdır oğluşunun nesi var ??? önemli birşey değildir inşallah :26: iyi haberlerini bekliyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…