iyi bari sevindim az kaldığınaaynen öyle tatlım oğluş zaten 10-10.30 arası uyuyor ben de anca yatana kadar işlerimi hallediyorum ya da nete filan giriyorum zaman akıp geçiyor aaaa sonra bir bakıyorum saat 1 olmuş...bu yüzden de uykucuya uyku bir türü yetmiyor
uyku eşittir ben yahu
yazın neysede kış geldiğinde kış uykusuna yatıyorum resmen sabahlar olmasın benim için
uyku eşittir ben yahu
yazın neysede kış geldiğinde kış uykusuna yatıyorum resmen sabahlar olmasın benim için
merhaba kizlar
2 gündür sabah yatagimdan kalkamiyorum onu birakin gözlerimi acicak halim olmuyorne yapicam ben bugün ise gec kaldim
hoş geldi aramıza uykucu cutyuyku yu sevmek böyle birşey işte:)))
hoşgeldin cuty aramıza
evet haklısın kışın insanın pek birşey yapası gelmiyor zaman çabuk geçsin, hemen yaz gelsin diyede belki zamanımızın çoğunu uyuyarak geçiriyoruz
hoşbuldum sevgili best
aynen öyle ya aslında kış geldiğinde yataktan çıkmamak gerek ki yaza dinlenik girebilelim dimi yaa
uykucular nerelerdesinizz?? napıyosunuzz??bu gününüz nasıl geçti bakalım
canım sınavlardan pek vakit bulup gelemiyorum kk ya gelincede az kalıyorum , sizler olmuyorsunuz genelde , az kaldı kavuşmamıza
ah canım kıyamam ben düşünemedim kusura bakma( bitir de kurtul bir an önce iyi geçer dilerim:)) ben de kaçıcak birazdan gece oğluş uyutmadı 4.30du yattığımda,sabah da diş randevum vardı 8.30 da uyandım uykucular için bu kadar az uyku nasıl bişey tahmin edebilirsin sanırım.öpüyorum çok görüşürüzsonra...
Yine başladı uykulu sabahlar 9.30 da uyansamda yataktan çıkamıyorum bir türlü ne olacak benim bu halim
uykucu insanın her zaman başına gelebilecek şeyler bunlartatlım hepimiz yaşıyoruzşaşmamalı bu hallerimize... naber canım uzun zamandır girmiyordum nete grip sardı aileyi onunla uğraştık biraz,sen neler yapıyorsun??bitti mi?? sınavlar
bende pek giremiyorum nete , sınavlar devam pazartesi bitiyor inşallah pek iç açıcı değil keyfim yok bu nedenle
sen nasılsın neler yapıyorsun???
canım iyidir görüşmüyoruz bu aralar(( bende de hafif bir yoğunluk var misafir(yatılı) hafta sonu da istanbula geçicem oğluşu kontrole götürcem.anlıyacağın biraz daha buralar da olmayabilirim ( sınavları takma kafana buraya kadar getirmişsin sonrasını da halledersin sen:)) canını hiç sıkma :)) aralar da azıcık uyu:)) kendine gelirsin:)) hadi görüşürüz yine:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?