kesinlikle yararı olur hem rahatlarsın birazda , senin gibi anneler muhakkak vardır yalnız olmadığını bilmekde iyi geliyor insana bazen , önce istersen başlıklara bak belki sana uygun birşey vardır ordan yazarsın direk
sağol desteğin için bestcim koçiş geldi dönerim yine ben sana...
niye insanın uykusu olup da uyuyamazdeli olcam bu işe acayip uykum var ama uykuya bir türlü geçemiyorummmmuykucular naapmalı sizce??bir akıl verin
aaaa nasıl olur çok mu yorgundun peki ben çok yorgunken uykuya dalamıyordum :26::26::26:
slm canım ben öyleydim işte çok uykum olsa da bir türlü dalamıyorum uzunnnnnn süredir yaşadığım bir problem bu..hiç sorma...
şimdi de boğazım şişmiş misafirim de var akşama daha detaylı yazarım.hadi dikkat et kendine uykucu kraliçe...:)))
best naber napıyosun?umarım uykuya geçmemişsindir de iki lafın belini kırarız ne dersin?
best naber napıyosun?umarım uykuya geçmemişsindir de iki lafın belini kırarız ne dersin?
canımmm erken uyudum dün gece ya ağırlık çöktü uykucuyuzda biliyorsun
gelirsen bugün konuşalım canımcım
slm canım iyi yapmışsın...erkenden uyuyup mis gibi bir uyku çekmişsindir ohhhhhben de sabah 9 da bi kalktım oğluma kahvaltı yaptırdım bu saate kadar da uyluklayıp durdum işte ama boğazım bu gün daha da kötü tabi ki hâlâ uykum var uykucuyum ya onda sanırım
aynen valla baya dinlenmiş oldum
erken uyanmışsın sen bir öğleden sorna uykusu çek bence oğluşunla beraber
normal de uyumaz oğlum ama bu gün enteresandır uyuduk beraber hem de ne uyumabakalım gece naapıcaz ee sen neler yaptın bu pazar günü???
evi temizlemem gerkiyordu ama tembellikten hiçbirşey yapamadım, sınavlar var az biraz ders çalıştım işte film izledik eşimle bir baktım geçmiş koca pazar, hiçbirşey anlamadım yane
Ohh ne güzel uzun zaman olsu film keyfi yapmayalı boşver herşeyi halledersin sen şimdi sanırım önemli olan derslerin bol şanslar sana...
aaa izlesene sen de fırsat bulamıyorsun dimi oğluştan
teşekkür ederim canım az kaldı şükür kurtulcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?