Uykucular , uykuyu sevenler buyrun buraya, konuşalım kaynaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi best_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
naber uykucu kraliçeoğluşla ilgilendim,banyo muhabbeti filan bi de dizim vardı tabi onu izledim efeyi yatırdımanca girdim nete sen napıyosun??

hoşgeldin tuugsellcim :16::16::16:
ah bu diziler yokmu bu diziler :9::9::9: bende bir tane izliyordum ama ara verdim bayadır.
Oh oğluşda uyudu rahatsın desene :16::16::16::16:
Bende napim her zamanki gibi kk da zaman geçiriyorum evde pinekledim tüm gün vala hiçde birşey yapmadım

hoşgeldin tuugsellcim :16::16::16:
ah bu diziler yokmu bu diziler :9::9::9: bende bir tane izliyordum ama ara verdim bayadır.
Oh oğluşda uyudu rahatsın desene :16::16::16::16:
Bende napim her zamanki gibi kk da zaman geçiriyorum evde pinekledim tüm gün vala hiçde birşey yapmadım

tam rahatlıycakken eşim geldi😀bestcim şimdi tekrar buralardayım.sen açık öğreti mi?okuyosun daha önce yazdın mı?kaçırdımsa kusuruma bakma😊😊hangi bölümdesin?

uykucular iyi geceler kesintisiz ve güzel rüyalı uykular diiyorum😴😴

tam rahatlıycakken eşim geldibestcim şimdi tekrar buralardayım.sen açık öğreti mi?okuyosun daha önce yazdın mı?kaçırdımsa kusuruma bakmahangi bölümdesin?

ben sızmışım canım şimdi görebildim mesajını ben fizik mezunuyum şuan yüksek lisans yapıyorum canım

Selamlaar enee herkesler böyle uyursa bu topik nereye gidecek böyle :1:

Hoşgeldinnn zarifinci aramıza :29::29::29::29: sende bizlerdensin o zaman sefalar getirdin :16:
günde toplam kaç saat uyuyorsun peki?

hosbulduk canimmm :3:

valla duruma göre degisiyor :1: bazen 12 saatten fazla uyuyorum bazende 3 saat uyku ile duruyorum :1:

benim uykumda agirdir :9: kardesim diyor hep "abla yaninda savas ciksa haberin olmicak" :60:

hosbulduk canimmm :3:

valla duruma göre degisiyor :1: bazen 12 saatten fazla uyuyorum bazende 3 saat uyku ile duruyorum :1:

benim uykumda agirdir :9: kardesim diyor hep "abla yaninda savas ciksa haberin olmicak" :60:

merhaba geç cevap yazdım birazcık, wowww 12 saat mi eee 3 saate nasıl dayanıyorsun sen ???

ben sızmışım canım şimdi görebildim mesajını ben fizik mezunuyum şuan yüksek lisans yapıyorum canım

Kusura bakma canım dün çok geç geldim İnternet'e girmeden yattım uyku çok gelmişti(tabi insan uykucu da olunca😃😃)zor bi bölüm yani benim için kafam hiç basmadı okuldayken fiziğe😀😀bravo diyorum başka bişey demiyorum:)))Allah kolaylık versin canım;))

Kusura bakma canım dün çok geç geldim İnternet'e girmeden yattım uyku çok gelmişti(tabi insan uykucu da olunca)zor bi bölüm yani benim için kafam hiç basmadı okuldayken fiziğebravo diyorum başka bişey demiyorum:)))Allah kolaylık versin canım;))

hoşgeldin canımmm:16: teşekkür ederim evet zor bir bölüm bende inkar etmiyorum ama sevdiğim için yapabiliyorum sanırım, bakalım lisanstan daha zormuş yüksek lisans şuan bende zorlanıyorum hayırlısı bakalım :1:

hoşgeldin canımmm:16: teşekkür ederim evet zor bir bölüm bende inkar etmiyorum ama sevdiğim için yapabiliyorum sanırım, bakalım lisanstan daha zormuş yüksek lisans şuan bende zorlanıyorum hayırlısı bakalım :1:

hakkın da hayırlısı olsun tatlım😀😀istediğin hedefe en kısa zaman da ulaşırsın umarımm😃😃

aminn canım inşallah :16:
sende ne var ne yok neler yapıosun bebiş napıo ?

iyi tatlım ne olsun evdeyim ben çalışmıyorum şimdilik..kreş öğretmeniyim😀aslında efe doğunca bıraktım öyle😕😕işte efe de kreşe gidiyo.biraz sıkıntılı bu aralar anlamadım çok agresif,sinirli, huysuz bir çocuk oldu ben de naapıcağımı düşünüyorum kara kara💬💬aslında kk ya yazsam belki benim durumumdakiler yardımcı olur nedersin?? biraz içimi döker gibi oldum ama kusura bakma..

iyi tatlım ne olsun evdeyim ben çalışmıyorum şimdilik..kreş öğretmeniyimaslında efe doğunca bıraktım öyleişte efe de kreşe gidiyo.biraz sıkıntılı bu aralar anlamadım çok agresif,sinirli, huysuz bir çocuk oldu ben de naapıcağımı düşünüyorum kara karaaslında kk ya yazsam belki benim durumumdakiler yardımcı olur nedersin?? biraz içimi döker gibi oldum ama kusura bakma..

aaa ne güzel yaa harika bir meslek ben öğretmenliği çok seviyorum birde bıcır bıcırlara öğretmenlik yapmak çok daha güzel olsa gerek:16::16::16:
aaa olsun ne demek kusur olurmu hiç istediğimizi konuşuruz nolcek :1::1::1::1:
aslında başlık açabilirsin bu konu ile ilgili kesinlikle yardımcı olan çok olur , çok fazla çocuğu olan bayan üye var çünkü herkes elinden geleni yapar

aaa ne güzel yaa harika bir meslek ben öğretmenliği çok seviyorum birde bıcır bıcırlara öğretmenlik yapmak çok daha güzel olsa gerek:16::16::16:
aaa olsun ne demek kusur olurmu hiç istediğimizi konuşuruz nolcek :1::1::1::1:
aslında başlık açabilirsin bu konu ile ilgili kesinlikle yardımcı olan çok olur , çok fazla çocuğu olan bayan üye var çünkü herkes elinden geleni yapar

sağol tatlım terzi kendi söküğünü dikemezmiş ya ben de yapamıyorum😞😞oğluma nasıl davranacağımı kestiremiyorum..sanırım açsam iyi olucak konuyu belki yararı olur beni de biraz rahatlatırlar..

sağol tatlım terzi kendi söküğünü dikemezmiş ya ben de yapamıyorumoğluma nasıl davranacağımı kestiremiyorum..sanırım açsam iyi olucak konuyu belki yararı olur beni de biraz rahatlatırlar..

kesinlikle yararı olur hem rahatlarsın birazda , senin gibi anneler muhakkak vardır yalnız olmadığını bilmekde iyi geliyor insana bazen , önce istersen başlıklara bak belki sana uygun birşey vardır ordan yazarsın direk:34:

Back