aynen burada zaman geçiriyoruz ne güzel
kızlar bendeki uykuyu sevmekten çok uykudan kalkamamak. diyelim haftasonu 09:00'da uyandım, diyorum ki biraz daha yatayım bi kalkıyorum saat 12:30-13:00. bu sefer sinir oluyorum kendime gün geçmiş oluyo, o saatten sonra bişey yapamıyosun. vs vs. bunun bi çözümü yok mu yahu?
evet yaa ne güzel dostluklar ediniyoruz sıkıntımızı seivncimizi paylaşıyoruz daha ne olsun
evet arkadaşlıklar dostluklar ediniyoruz ne güzel dertlerimizi paylaşıyoruz iyi ki bulmuşuz burayı iyi ki var
burada zaman geçirmek hoşuma gidiyor facebooka giriyorum arada o kadar:126:
aynen sınavlar var ben daha kitap açacağımhepimiz böleyiz vala benim finallerim var bu hafta ama hala ders çalışmaya başlamadım bir türlü bırakamıyorum kk yı
gerçekten tebrik ederim seni
ahh ahh daha çocuk yokken ben aldım birde çocuk olursa ne olurum bilmiyorum , bende öğünleri azaltmaya başladım birden sıkı diyete girmeden kendimi alıştirim istedim arada da yürüyüş yapıyorum ama çok nadir, ben birşey okumuştum kk da jillian michaels diye bir kadının egzersizleride baya sıkılaşmaya yardımcı oluyormuş onada bir göz at istersen,
aynen sınavlar var ben daha kitap açacağım
kendini beğeniyorsan sorun diyil ama benim sorunlarım bölgesel di o yüzden ihtiyacım vardı.görmemişim tatlımbakıyım hemen sağol öneri için
ben beğenmiyorum artık benimde bölgesel tüm kilo göbek bölgesinde diğer bölgelerden almıyorum
napacağım bilmiyorum bakalım
aynen tatlım bende de öyle ama bir de belim çok kalın ama şimdi yavaş yavaş oyuntu çıkıyor nasıl mutluyum anlatamam:)) bu arada isim özürlü olduğum için söylediğin kadını hatırlayamamışım baktım geçen yıl kuzenim yapıyordu bir kaç sefer bende yaptım ciddi yapılırsa kesin sıkı olunur o derece 
ah ah başla derim sonra zorlanıosun kuzum ya
aynen zorlanıyoruz içimden gelse bir başlayacağım
sınavıma 20 saat kaldı hala kapak açmadım
birazcik goz gezdir bence aklinda kalir birseyler az da olsa
ahh ahh istek yokki hiç birde çok yüksek not almam lazım 80 üzeri bütünleme var diye bu kadar rahatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?