Uykucular , uykuyu sevenler buyrun buraya, konuşalım kaynaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi best_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bendeki uykuyu sevmekten çok uykudan kalkamamak. diyelim haftasonu 09:00'da uyandım, diyorum ki biraz daha yatayım bi kalkıyorum saat 12:30-13:00. bu sefer sinir oluyorum kendime gün geçmiş oluyo, o saatten sonra bişey yapamıyosun. vs vs. bunun bi çözümü yok mu yahu?

kızlar bendeki uykuyu sevmekten çok uykudan kalkamamak. diyelim haftasonu 09:00'da uyandım, diyorum ki biraz daha yatayım bi kalkıyorum saat 12:30-13:00. bu sefer sinir oluyorum kendime gün geçmiş oluyo, o saatten sonra bişey yapamıyosun. vs vs. bunun bi çözümü yok mu yahu?

ahh canım bizde konuşuyoruz bunu keşke olsa çözümü :24::24::24::24:
Kendini zorla düzene sokman gerek vala ben yapmıyorum bile bile :9::9::9:

evet yaa ne güzel dostluklar ediniyoruz sıkıntımızı seivncimizi paylaşıyoruz daha ne olsun :16::16::16:

evet arkadaşlıklar dostluklar ediniyoruz ne güzel dertlerimizi paylaşıyoruz iyi ki bulmuşuz burayı iyi ki var:kkk::16:

Son düzenleme:
burada zaman geçirmek hoşuma gidiyor facebooka giriyorum arada o kadar:126:

Son düzenleme:
gerçekten tebrik ederim seni :46::46::46::46:
ahh ahh daha çocuk yokken ben aldım birde çocuk olursa ne olurum bilmiyorum , bende öğünleri azaltmaya başladım birden sıkı diyete girmeden kendimi alıştirim istedim arada da yürüyüş yapıyorum ama çok nadir, ben birşey okumuştum kk da jillian michaels diye bir kadının egzersizleride baya sıkılaşmaya yardımcı oluyormuş onada bir göz at istersen,

kendini beğeniyorsan sorun diyil ama benim sorunlarım bölgesel di o yüzden ihtiyacım vardı.görmemişim tatlım😮bakıyım hemen sağol öneri için😉

kendini beğeniyorsan sorun diyil ama benim sorunlarım bölgesel di o yüzden ihtiyacım vardı.görmemişim tatlımbakıyım hemen sağol öneri için

ben beğenmiyorum artık benimde bölgesel tüm kilo göbek bölgesinde diğer bölgelerden almıyorum :30::30::30::30:
napacağım bilmiyorum bakalım

ben beğenmiyorum artık benimde bölgesel tüm kilo göbek bölgesinde diğer bölgelerden almıyorum :30::30::30::30:
napacağım bilmiyorum bakalım

aynen tatlım bende de öyle ama bir de belim çok kalın ama şimdi yavaş yavaş oyuntu çıkıyor nasıl mutluyum anlatamam:)) bu arada isim özürlü olduğum için söylediğin kadını hatırlayamamışım baktım geçen yıl kuzenim yapıyordu bir kaç sefer bende yaptım ciddi yapılırsa kesin sıkı olunur o derece 😀😀

aynen tatlım bende de öyle ama bir de belim çok kalın ama şimdi yavaş yavaş oyuntu çıkıyor nasıl mutluyum anlatamam:)) bu arada isim özürlü olduğum için söylediğin kadını hatırlayamamışım baktım geçen yıl kuzenim yapıyordu bir kaç sefer bende yaptım ciddi yapılırsa kesin sıkı olunur o derece 

ah ah bende istiyorum zayıflamak ve mutlu olmak :2::2::2::2:
ya bir foto paylaşmışlar 30 gün önce ve 30 gün sonra diye ben orda etkilendim baya:53:

Back