- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
Ben bazen uyurken kapıyı çalıyorlarmış, hatta kırıyorlarmış bende tık yok
Hatta birgün öyle bir uyumuşum ki, arıyorlar bağırıyorlar kapıyı çalıyorlar vs. yine duymamışım korkup eve merdiven dayayıp girmiş eşim
benim evimde var internet maalesef ve düşün final haftasında olmama rağmen kk da takılıyorum sonum ne olacak hiç bilmiyorum
Ben bazen uyurken kapıyı çalıyorlarmış, hatta kırıyorlarmış bende tık yok
Hatta birgün öyle bir uyumuşum ki, arıyorlar bağırıyorlar kapıyı çalıyorlar vs. yine duymamışım korkup eve merdiven dayayıp girmiş eşim
bendeeeeee
ben gece erken yatip erken kalkarim amaaaaaaa her saniye yatip uyuyabilirim nedenseuykum alsam bile yarim saat icinde tekrar derin uykuya dalabiliyorum
Valla şimdilik ufak sorunlar çıkıyor. Eşimin,annemin öldüm diye korkması gibiAma çocuk olunca da böyle uyursam yazıklar olsun bana
aaaaa havada çok soğuk annemm napıcaksınız kalın giyinin şal falan varsa sarın vala üşütme :26::26::26:
Bir anda soğudu hava ben değilde annem ameliyat olduktan sonra çok üşüyo hep kalın kalın giyiyo ama bi türlü ısıtamadık annemi ya bugün olsun artık şu klima :26:
olsun olsun ver bana telefonu ben arim fırçalim
Bababmda yaptı onu abla adamın 4. gelişi bu artık olmazsa başkasını bulup yaptırıcaz zaten
sabah yine kalkana kadar akla karayı seçtim şükür ki uyumamak için direndim ve koşa koşa sporuma gittimuykuyu seviyorum evet ama bir okadar da spor delisiyim haa uykuya yenildiğim dönemler olmuyo mu ama sporu da ihmal etmemeye çalışıyorum.beni ancak siz anlarsınız görüyorsunuz nasıl bir savaş halindeyimsizler nasıl başacıkıyosunuz??
sabahları uyanmak çok zor geliyoooo :/
hele kış günü sıcacık yatağı bırakmak en zoru
sen neler yapıyorsun kendinden bahsetsene biraz ?
vaayyy ne sporu yapıyorsun bakalım helal olsun uykunu bölüp ona zaman ayırabiliyorsan
sağol evet zaman ayırmaya çalışıyorum doğum sonrası toparlanmam gerekiyordu 1.5 yıldır plates+dans yapıyorum kilo olarak veremesem de inceleme olarak baya bir farkettim:)) ve bu beni çok mutlu ediyo herkese tavsiye ederim:))
22 yaşındayım açıköğretim sosyoloji okuyorum ben evdeyim çalışmıyorum ders çalışıyorum ev işi internet facebook kitap okuyorum komşulara gidiyorum zaman geçiyor evde insanın canı sıkılıyor bütün gün
hmm evet uykucu olman normal ahh bu kk da olmasa ne yapardık bilmiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?