Uykucular , uykuyu sevenler buyrun buraya, konuşalım kaynaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi best_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayy inanmıyorum o kadar mı ağır kız uykun ben sese ve ışığa dayanamıyorummm hemen uyanırım Allahtan odamın fonları kırmızı, bi çekiyorum kapkaranlık oluyo ortam

benim evimde var internet maalesef ve düşün final haftasında olmama rağmen kk da takılıyorum sonum ne olacak hiç bilmiyorum

daha fazla topikler açarak Final haftasını tamamen unutablirsin canım zor değil aç ve gör :)

aaaaa ciddi misin amanınn kız bişi olmasın bu sorun çıkarmasın başına sonradan ???

bendeeeeee

ben gece erken yatip erken kalkarim amaaaaaaa her saniye yatip uyuyabilirim nedense uykum alsam bile yarim saat icinde tekrar derin uykuya dalabiliyorum

Valla şimdilik ufak sorunlar çıkıyor. Eşimin,annemin öldüm diye korkması gibi Ama çocuk olunca da böyle uyursam yazıklar olsun bana

bendeeeeee

ben gece erken yatip erken kalkarim amaaaaaaa her saniye yatip uyuyabilirim nedense uykum alsam bile yarim saat icinde tekrar derin uykuya dalabiliyorum

Hoşgeldinnn zarifinci aramıza sende bizlerdensin o zaman sefalar getirdin
günde toplam kaç saat uyuyorsun peki?

Valla şimdilik ufak sorunlar çıkıyor. Eşimin,annemin öldüm diye korkması gibi Ama çocuk olunca da böyle uyursam yazıklar olsun bana

hadi bakalım alırız bebiş oluncada haberlerini o zaman biz uyandırırız seni kaçarın yok

aaaaa havada çok soğuk annemm napıcaksınız kalın giyinin şal falan varsa sarın vala üşütme :26::26::26:

Bir anda soğudu hava ben değilde annem ameliyat olduktan sonra çok üşüyo hep kalın kalın giyiyo ama bi türlü ısıtamadık annemi ya bugün olsun artık şu klima :26:

Bir anda soğudu hava ben değilde annem ameliyat olduktan sonra çok üşüyo hep kalın kalın giyiyo ama bi türlü ısıtamadık annemi ya bugün olsun artık şu klima :26:

olsun olsun ver bana telefonu ben arim fırçalim

sabah yine kalkana kadar akla karayı seçtim😁😁 şükür ki uyumamak için direndim ve koşa koşa sporuma gittim😃😃uykuyu seviyorum evet ama bir okadar da spor delisiyim haa uykuya yenildiğim dönemler olmuyo mu😮😮 ama sporu da ihmal etmemeye çalışıyorum.beni ancak siz anlarsınız görüyorsunuz nasıl bir savaş halindeyim😃sizler nasıl başacıkıyosunuz??

sabahları uyanmak çok zor geliyoooo :/
hele kış günü sıcacık yatağı bırakmak en zoru

vaayyy ne sporu yapıyorsun bakalım helal olsun uykunu bölüp ona zaman ayırabiliyorsan

sen neler yapıyorsun kendinden bahsetsene biraz ?

22 yaşındayım açıköğretim sosyoloji okuyorum ben evdeyim evde geçiyor zamanım ders çalışıyorum internet facebook zaman geçiyorum:126: kitap okuyorum komşulara gidiyorum ev işi yapıyorum örgü örüyorum zaman geçiyor bir süre sonra evde insanın canı sıkılıyor bütün gün

Son düzenleme:
vaayyy ne sporu yapıyorsun bakalım helal olsun uykunu bölüp ona zaman ayırabiliyorsan

sağol evet zaman ayırmaya çalışıyorum doğum sonrası toparlanmam gerekiyordu 1.5 yıldır plates+dans yapıyorum kilo olarak veremesem de inceleme olarak baya bir farkettim:)) ve bu beni çok mutlu ediyo herkese tavsiye ederim:))

gerçekten tebrik ederim seni
ahh ahh daha çocuk yokken ben aldım birde çocuk olursa ne olurum bilmiyorum , bende öğünleri azaltmaya başladım birden sıkı diyete girmeden kendimi alıştirim istedim arada da yürüyüş yapıyorum ama çok nadir, ben birşey okumuştum kk da jillian michaels diye bir kadının egzersizleride baya sıkılaşmaya yardımcı oluyormuş onada bir göz at istersen,

hmm evet uykucu olman normal ahh bu kk da olmasa ne yapardık bilmiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…