haha bu topik tam bana göreesabah eşimi 7 de gönderdim sonra bi yattım 12 ye kadar gecede 11 de uyumuştukk eşime söylemiyorum o gttikten sonra uyuduğumu
aynen uykum geldi mi dayanamıyorum hiç bazen 8 de falan zıplarım yataktan bazen de 9 ve 10 gibi gece de geç yatıyorum düzensiz
bak bana ben evlendim ama hala tam gaz devam
bak bak bak arkasından iş çeviriyorsun sen demekkiiii
çalışmıyormusun ne ara vakit bulup yatıosun dicem ama uykuda vakit ayırılmıcak gibi değikii
napimmmsöylesem onun uykusuna karıştığımda 'tabi sen uykunu aldın, enerjini aldın' falan der en iyisi gzliden uyumak uyku gbisi yokk
olsun yaşasın uyumak diyoruz biz buna
yok canım çalışmıyorum yüksek lisans yapıyorum , haftada 2 gün derse gidiyorum diğer günler benim şimdi uyumimde napim ben söle
evet napalım seviyoruz uyumayı genelde erken kalkıyorum 8 de ama keyif yapıyorum sallanıyorum yatakta acıkınca kalkıyorum
yok canım çalışmıyorum yüksek lisans yapıyorum , haftada 2 gün derse gidiyorum diğer günler benim şimdi uyumimde napim ben söle
yaniii uyu ki zihnin açılsın benm yerimede uyuu
yok çalışmıyorum evliyim ama yüksek lisans yapıyorum burda , haftada 2 güncük erken kalkıyorum dersler için onun haricinde hep benim o yatak
ne kadaaaar güzel.. kıskandımm..
bende şöyle part time bi iş bulsam 4 gün yatsam, 3 gün çalışsam.. bir daha uykusuzluktan şikayet etmem..
lütfen şansınızı zorlamayınn
Wuhuuuu hoşgeldin 3 saat baya uzun süre yorucu bir iştemi çalışıyorsun, oda etkileyebilir uyku düzenini ama , bir gün tamamen uyumak tam bi çılgınlık başarabilir misin ki
Hiçte yorucu değil aslındaOturarak çalışıyorum
Valla kendime güveniyorum, sanırım uyuyabilirim
Benim uyku anılarım çoktur. Eşimin ailesi eltilerim felan hep öğrendi artık nasıl uyuduğumuÇünkü işten gelince genelde hep uyurum ve ağır bir uykum var top patlatsalar duymuyorum
bencede zorlamayalım
Neler yaparsınız miss tamtatam kendinizden bahsedermisiniz ?
ııımm.. hobilerim uyumak, uyumak, uyumak.. :)
şaka bi yana ofiste genelde çok bi işi olmayan, aylak aylak kadınlar Kulübünde takılan bir bayanım işte :)
Allahtan evimize internet bağlatamadık bir türlü.. yoksa eve gidince de vaktimi burada harcamak istemezdim :)
genede seviyorum burayı :)
ııımm.. hobilerim uyumak, uyumak, uyumak.. :)
şaka bi yana ofiste genelde çok bi işi olmayan, aylak aylak kadınlar Kulübünde takılan bir bayanım işte :)
Allahtan evimize internet bağlatamadık bir türlü.. yoksa eve gidince de vaktimi burada harcamak istemezdim :)
genede seviyorum burayı :)
nur güldürdün beni kızeee herkes biliyorsa ohh iyice rahatsın, benim hiç öle uykum olmuyor çıt çıksa hemen uyanıyorum
belkide çok uyandığım içinde tam yeterli uyku almaıyorum ve fazla uyuyorum kim bilir
Ne iş yapıyorsunuz hanımefendi ???
benim evimde var internet maalesef ve düşün final haftasında olmama rağmen kk da takılıyorum sonum ne olacak hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?