Uykucular , uykuyu sevenler buyrun buraya, konuşalım kaynaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi best_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
haha bu topik tam bana göree :1::1::1: sabah eşimi 7 de gönderdim sonra bi yattım 12 ye kadar:27::27: gecede 11 de uyumuştukk:52: eşime söylemiyorum o gttikten sonra uyuduğumu:27:

bak bak bak arkasından iş çeviriyorsun sen demekkiiii :33::33::33:

çalışmıyormusun ne ara vakit bulup yatıosun dicem ama uykuda vakit ayırılmıcak gibi değikii :1::1:

yok canım çalışmıyorum yüksek lisans yapıyorum , haftada 2 gün derse gidiyorum diğer günler benim şimdi uyumimde napim ben söle :52::52::52::52:

napimmm:17::17: söylesem onun uykusuna karıştığımda 'tabi sen uykunu aldın, enerjini aldın' falan der:9::9::9::9::9: en iyisi gzliden uyumak:16::16: uyku gbisi yokk:16::16::16:

hehehhe o zaman yaşasın :116::116::116::116::116::116::116::116::116::116:

yok çalışmıyorum evliyim ama yüksek lisans yapıyorum burda , haftada 2 güncük erken kalkıyorum dersler için onun haricinde hep benim o yatak :9::9::9::9:

ne kadaaaar güzel.. kıskandımm..

bende şöyle part time bi iş bulsam 4 gün yatsam, 3 gün çalışsam.. bir daha uykusuzluktan şikayet etmem..

lütfen şansınızı zorlamayınn :1:

ne kadaaaar güzel.. kıskandımm..

bende şöyle part time bi iş bulsam 4 gün yatsam, 3 gün çalışsam.. bir daha uykusuzluktan şikayet etmem..

lütfen şansınızı zorlamayınn :1:

:9::9::9::9::9::9: bencede zorlamayalım :9::9::9::9::9::9:
Neler yaparsınız miss tamtatam kendinizden bahsedermisiniz ?

Wuhuuuu hoşgeldin 3 saat baya uzun süre yorucu bir iştemi çalışıyorsun, oda etkileyebilir uyku düzenini ama , bir gün tamamen uyumak tam bi çılgınlık başarabilir misin ki :9::9::9::9::9:

Hiçte yorucu değil aslında :1: Oturarak çalışıyorum :1:
Valla kendime güveniyorum, sanırım uyuyabilirim :1::1:

Benim uyku anılarım çoktur. Eşimin ailesi eltilerim felan hep öğrendi artık nasıl uyuduğumu :1: Çünkü işten gelince genelde hep uyurum ve ağır bir uykum var top patlatsalar duymuyorum :52::52::52:

Hiçte yorucu değil aslında :1: Oturarak çalışıyorum :1:
Valla kendime güveniyorum, sanırım uyuyabilirim :1::1:

Benim uyku anılarım çoktur. Eşimin ailesi eltilerim felan hep öğrendi artık nasıl uyuduğumu :1: Çünkü işten gelince genelde hep uyurum ve ağır bir uykum var top patlatsalar duymuyorum :52::52::52:

nur güldürdün beni kız :9::9::9::9: eee herkes biliyorsa ohh iyice rahatsın, benim hiç öle uykum olmuyor çıt çıksa hemen uyanıyorum:14::14::14::14:
belkide çok uyandığım içinde tam yeterli uyku almaıyorum ve fazla uyuyorum kim bilir
Ne iş yapıyorsunuz hanımefendi ???

:9::9::9::9::9::9: bencede zorlamayalım :9::9::9::9::9::9:
Neler yaparsınız miss tamtatam kendinizden bahsedermisiniz ?

ııımm.. hobilerim uyumak, uyumak, uyumak.. :)

şaka bi yana ofiste genelde çok bi işi olmayan, aylak aylak kadınlar Kulübünde takılan bir bayanım işte :)

Allahtan evimize internet bağlatamadık bir türlü.. yoksa eve gidince de vaktimi burada harcamak istemezdim :)

genede seviyorum burayı :)

şaka bi yana ofiste genelde çok bi işi olmayan, aylak aylak kadınlar Kulübünde takılan bir bayanım işte :)

Allahtan evimize internet bağlatamadık bir türlü.. yoksa eve gidince de vaktimi burada harcamak istemezdim :)

Ay çok güldüöö :1: Best bu cevabın aynısını bende veriyorum. Hemde tıpatıp :1:

:9::9::9::9:
benim evimde var internet maalesef ve düşün final haftasında olmama rağmen kk da takılıyorum sonum ne olacak hiç bilmiyorum :1::1::1::1:

nur güldürdün beni kız :9::9::9::9: eee herkes biliyorsa ohh iyice rahatsın, benim hiç öle uykum olmuyor çıt çıksa hemen uyanıyorum:14::14::14::14:
belkide çok uyandığım içinde tam yeterli uyku almaıyorum ve fazla uyuyorum kim bilir
Ne iş yapıyorsunuz hanımefendi ???

Ben bazen uyurken kapıyı çalıyorlarmış, hatta kırıyorlarmış bende tık yok :1:

Hatta birgün öyle bir uyumuşum ki, arıyorlar bağırıyorlar kapıyı çalıyorlar vs. yine duymamışım korkup eve merdiven dayayıp girmiş eşim :1:

:9::9::9::9:
benim evimde var internet maalesef ve düşün final haftasında olmama rağmen kk da takılıyorum sonum ne olacak hiç bilmiyorum :1::1::1::1:

ben ev işlerimi bile aksatıyorum:1::1: evinde internet olmayanlar çok şanslı bağımlılık yapıyo bu kk:16::16::16::16::16:

Back