Uykucular , uykuyu sevenler buyrun buraya, konuşalım kaynaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi best_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mrb bende uykuyu çooookk seviyorum.gece geç uyuyorum ama sabhta 1-2 de paşa gönlüm ne zman isterse.eşime kahvaltı da hazırlamıyorum :)aam o istemiyo kıızyorum arı kahvaltı et bende senle kalkayım dıye şakacıktan.adam üstünü giyiyo tam ayakkabılarını giyecek bana sesleniyo bari burdan yolcu et,şans öpücüğü ver bir de kapıyı arkamdan kitle diye çağırıyoruff bende çok dertlıyım gün çok cabuk bıtıyo kahvaltımı oğlen 3 te 4 te ancak yapabiliyorumbende normala döneyim allah ımmm

sağol canım darısı sana(zamanı geldiğinde)inşallah sizi de Rabbim nazarlardan saklasın:))

aminnnn aminnnnn

sende hoşgeldin aramıza
ya kimse çözümünü bilmiyor sanırım bunun , ancak şu şekilde belki düzene sokabiliriz birgün zorlayara kendimizi erkenden uyanacağız atıyorum saat sabah 8 de akşamında uykumuz erken gelecek normal olrak 12 gibi yatıp 8 gibi kalkmayı yane sekiz saatlik uykuya adapte etmek lazım vucudu ama işte teorik bu uygulamada nası olur bilemem

edebiyatta düşünüyorum valla hayırlısı :) yabancı dil olacağı için aranılan eleman olurum diye umut ediyorum :)sen hangi bölümde yapıyosun?

Uykucu hanımlar benim uykum geldi , sizlere iyi geceler diliyorum yarın yine buluşmak sohbet etmek dileği ile herkese iyi gecelerrrr :116::116::116::116::116::116::116::116::116::116::116::116::116::116::116::116::116::116:

sende hoşgeldin aramıza
ya kimse çözümünü bilmiyor sanırım bunun , ancak şu şekilde belki düzene sokabiliriz birgün zorlayara kendimizi erkenden uyanacağız atıyorum saat sabah 8 de akşamında uykumuz erken gelecek normal olrak 12 gibi yatıp 8 gibi kalkmayı yane sekiz saatlik uykuya adapte etmek lazım vucudu ama işte teorik bu uygulamada nası olur bilemem
[/QUOTE]

hoşbuldum aslında bazende düzelmesi itiyorumçünküüü uyumak çok güzel

Ya Rabbim tam bn yaa sen daha fedakarmışsın ben yataktan da kalkıyom başlarda kalkıyodum kapıyı falan da kilitliyodum ama baktım ki sonu gelmicek gel öp çık diyorum

Ya Rabbim tam bn yaa sen daha fedakarmışsın ben yataktan da kalkıyom başlarda kalkıyodum kapıyı falan da kilitliyodum ama baktım ki sonu gelmicek gel öp çık diyorum

:)bizde güvenlik taktırdık,hırsız gelmişti de bizim eve ben evdeyken kapıyı kurculamuştı iyi ki ben uyurken gelmemiş

Selam beestt topik hayırlı olsun uykucu sözünü görünce dedim o benim bi de baktım ki topik sahibesi senmişsin, nasılsın ?

eşim uyudu bak şimdi adam düzenli tabii erken kalkıp erken yatmayı bılıyor

Biri uyku mu dedii Ahh uyku ahh :) Bayılıyorum uyumaya.. Ama bu yaşıma kadar okuldu işti şöyle bir rahat uyuyamadım.. Yaz tatillerinde akşam 5e kadar uyuduğum günler bilinir
Hadi o zaman bekardım. Ama evlenince uyumak daha da zor. Mesela dün ; eve gittim ve saat 7 gibi klimanın karşısında bayılmışım :) Saat 10da uyandım ne yemek var ne birşey

Bir tek pazar günleri gönül rahatlığıyla uyucam diyorum, ama eşim erken kalkıp acıkıyor malesef.. O da tam istediğim gibi olmuyor

Tek istediğim birgün boyunca hiç uyanmadan uyumakkkkk

aahh aahh başta benim o uykucu kategorisine giren

8 saat uyuyorum.. iş yerine gidene kadar 1 saatte arabada uyuyorum..hemde öyle bir uyuyorum ki sanki yatağımda uyur gibi.

ama doymuyorum doymuyorummm uykusuz modunda olmaktan da bıktım artık

:)bizde güvenlik taktırdık,hırsız gelmişti de bizim eve ben evdeyken kapıyı kurculamuştı iyi ki ben uyurken gelmemiş

ayyy Allah korumuş gerçekten , büyük geçmiş olsun ben çok korkuyorum bu hırsızlık olaylarıdnan ya :18::18::18::18:

Selam beestt topik hayırlı olsun uykucu sözünü görünce dedim o benim bi de baktım ki topik sahibesi senmişsin, nasılsın ?

Selam Mathilda hoşgeldin teşekkür ederim , sende mi bizdensin ohh tam yerine geldin o zaman
iyiyim canım sen nasılsın?

Wuhuuuu hoşgeldin 3 saat baya uzun süre yorucu bir iştemi çalışıyorsun, oda etkileyebilir uyku düzenini ama , bir gün tamamen uyumak tam bi çılgınlık başarabilir misin ki

Hoşgeldin aramıza sende tamtatam
Peki işte nasıl başa çıkıyorsun bununla zor olmuyormu ?
Bende ankarada çalışırken sabah 6 da uyanırdım 6.45 de servis vardı 8 de ancak işte oluyorduk baya uzak mesafe gidiyordum ilk zamanlar kitap okumaya çalıştım ama baktım seriste herkes uyuyor ben de başlamıştım uyumaya gerçekten çok tatlı oluyor bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…