Uykucular , uykuyu sevenler buyrun buraya, konuşalım kaynaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi best_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet bende fazla gelemiyorum sende gelemiyorsun. zordur yatılı misafir Allah kolaylık versin.hayırdır oğluşunun nesi var ??? önemli birşey değildir inşallah :26: iyi haberlerini bekliyorum canım

naber bestcim istanbuldayım oğluşun göz kontrolü vardı pazartesi doktora gözükücez bakalım tatlım eve dönünce yazışıp konuşuruz sağol ilgilendiğin için öpüyorum çokkkk kendine dikkat et.

tamam canımcım haberlerini bekliyorum

tamam canımcım haberlerini bekliyorum

Selam canım napıyosun?? eve geldim şükür:)) oğlumun gözüden iyi haberler aldık çok şükür fakat 3 günü ciddi ateşli geçirdik (( çok kötüydü 40 dan indirmedim bir gün de üç hastahane gezdik en son gece 1.30 civarı düştü ( fenaydı yani.....anlıyacağın 5gün istanbula gittim burnumdan geldi(( şimdi iyileşti biraz öyle işte sen neler yaptın??? nasıl geçiyor zaman???umarım sende iyi bişeyler vardır:)))

çok geçmiş olsun canım ya , tatilde zehroldu desene . neyse oğluş işyi olsunda başka zaman tekrar gidersin artık.
ben iyiym canım evdeyim napim işte fazla birşey yaptığım yok

Ben ya uykuya hic dayanamiyorm biraksalar 24 saat uyurum hele sabah uykusu daha tatli geliyor birde uyuya kalmam. Uyandirilmaktan nefrt ediyorum

Ben ya uykuya hic dayanamiyorm biraksalar 24 saat uyurum hele sabah uykusu daha tatli geliyor birde uyuya kalmam. Uyandirilmaktan nefrt ediyorum

aramıza hoş geldin :)) aynen ben de sabah zorla uyanmaktan nefret ediyorum...ama küçük bir oğluş olunca maalesef ( nasıl hissettiğinin bir önemi kalmıyor:)) Allah isteyen herkesin başına böyle güzel dert versin:)))

çok geçmiş olsun canım ya , tatilde zehroldu desene . neyse oğluş işyi olsunda başka zaman tekrar gidersin artık.
ben iyiym canım evdeyim napim işte fazla birşey yaptığım yok

canım çok sağol :)) azıcık bahset bakalım o kadar sohbet ettik pek kendinden bahsetmedin...:))) evlilik nasıl gidiyor?? gerçi yeni evlisin süper geçiyordur dilerim:))

hoşgeldin canım sende aramıza o zaman bana da akşam yemekten sonra kestirmek çok iyi geliyor böyle koltuğa kıvrılıp sızmak

canım çok sağol :)) azıcık bahset bakalım o kadar sohbet ettik pek kendinden bahsetmedin...:))) evlilik nasıl gidiyor?? gerçi yeni evlisin süper geçiyordur dilerim:))

Evlilik çok güzel gidiyor canım maşallah diyimde nazar değmesin onun haricinde şehir değiştirdim ama şükür zorlanmadım çabuk alıştım okul falan olduğu için zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum bile

uykucular derneğine hoşbuşdum kızlar teşekkür ederm :) kızlar bana dua edin yarın iş görşmem var en kötüsü de yarın erken kalkıcam bugun ne giycem derdi var duşu var saçı makyahı var

uykucular derneğine hoşbuşdum kızlar teşekkür ederm :) kızlar bana dua edin yarın iş görşmem var en kötüsü de yarın erken kalkıcam bugun ne giycem derdi var duşu var saçı makyahı var

Bol şans canım inşallah güzel geçer ve kabul edilirsin
Dert etme çok makyaj yapma sade ol giyeceklerini akşamdan ayarla canım bence sabah kolay olur senin için

Bol şans canım inşallah güzel geçer ve kabul edilirsin
Dert etme çok makyaj yapma sade ol giyeceklerini akşamdan ayarla canım bence sabah kolay olur senin için

ayarladım hepsini normldede giydiğim gibi ceket giydim hem şık hem sade olucam dediğin gibi makyaj cok fazla zaten sevmiyorum sabah kuaföre gitmem gerekıyor saç için :) çok teşekkür ederim inşallah bunlarda bana bir saat fazladan uyku demek :))

harikaymış o zaman 😃 aman nazar değmesin tatlım sevindim senin adına :))

şimdiden başarılar diliyorum umarım iyi geçer görüşmen senin de kafana uyan bir yer olur da rahat edersin:)) bence de sade ama şık ol bestin de dediği gibi çok hafif bir makyajla kendinden emin duruş yeticektir diye düşünüyorum:)) güzel haberlerini bekliyoruz:))

kızlar iş görüşmem nasıl geçti bılmıyorum ama sinirliydim biraz müdür 2bucukta gelck dediler ben 1de ordaydım beni çağırdılar saat 1 de tekrar cv doldurdum 3bucukta mudür gelınce arıcak seni dedi saat 5 oldu dayanamadm artık eve geldim otobsteyken aradılar müdür geldi 6 da burda olun gelde snirlenme ya gelemem saatlerdirsizi bekliyorum şuan dönüş yapıyorum dedim o zmn napalım müdür geç geldi dedi yarın gelrim dedim !!!

ayy çok sinir bozucu öyle şeymi olurmuş , hayret birşey zamanında gelmeyen müdürü napıcaksın. ne dediler sana yarın gelicem diyince

ayy çok sinir bozucu öyle şeymi olurmuş , hayret birşey zamanında gelmeyen müdürü napıcaksın. ne dediler sana yarın gelicem diyince

tamam gülsemin hanım dedi isterse çağırsın yarında sölicem bunu ayıp ya yaptıkları tamam iş veren olabilirler saygısızlık bu resmen yarın tek tek sölicem bunları isterse almasınlar beni işe terbiyeszlk bende insanım is verecekler diye gel git köpeğimi olcam onların

amin canım senin nasıl gidiyor hayat?

iyi tatlım ya nasıl olsun evdekim ben bu aralar efeyi de kula göndermedim takılıyoruz ana oğul:))) yarın artık okula tekra gidecek ben de uzak kaldığım sporuma devam edicem:))) ara verince zor oluyor tekrardan ağrılarla uğraşmak zor oluyor...kitap okumaya çalışıyorum,temizlik( zaten Allah'ın emri😃&#128515,ev geçiyor zaman işte :))

bu nasıl iş ya ne zannediyorlar kendilerini acaba,iş istiyoruz diye köle de değiliz ya gel deyince gelcez git dediklerinde gidicez bu mudur???yani İnsan olarak bu kadar mı?? değerimiz ayyyy bak çok sinirlendim yine((gülsemin valla ne yazıyım bilemedim bi an terbiyesizler işte eğer olabilecek ve seni gerçekten rahatlatıcak bir iş ise tekrar git derim ama iş çok da sana göre diyil ise kapılarının önünden bile geçme...biraz fazla sinirlendim sanırım hakkın da hayırlısı olsun canını sıkma vardır bunda da bir hayır....:)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…