Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar hamile kaldığımdan beri sürekli uyumak,yatmak istiyorum:1closedeyes:Hep yorgunum adeta ruh gibi gezyorum.Ne zaman geçer bu durumum acaba? Tabi ne olursa olsun herşeye değer bebişim.:1rolleyes:
Kızlar hamile kaldığımdan beri sürekli uyumak,yatmak istiyorum:1closedeyes:Hep yorgunum adeta ruh gibi gezyorum.Ne zaman geçer bu durumum acaba? Tabi ne olursa olsun herşeye değer bebişim.:1rolleyes:
CANIMM BENDE SENIN GIBI HAMIS OLMAKK ISTIYORUMM ALLAHIMM SAGLIKLI HAMISLIK GECIRTSINN SANNA :: SANA BIR SORUMM OLACAKK HAMILELIKLTE NE GIBI BELIRTILERR YASADINN BENIMM GUNUME 3 GUN VAR AMA BIRSEY ANLAYAAMIYORUUMM YARDIMCI OLURSANN SEVINIRIMMa.s.
canım inş. Allah sana da nasip eder.bi kere dediğim gibi cok yorgundum ve uykum geliyordu sürekli hala da öyle.sanki adet olcakmış gibi karnım agrıyordu ama sürekli bi agrı degildi aralıklarla oluyordu.gögüslerimde agrı oldu ve bide cok sık idrara cıkmaya baslamıstım. sende var mı belirtiler canım
canım inş. Allah sana da nasip eder.bi kere dediğim gibi cok yorgundum ve uykum geliyordu sürekli hala da öyle.sanki adet olcakmış gibi karnım agrıyordu ama sürekli bi agrı degildi aralıklarla oluyordu.gögüslerimde agrı oldu ve bide cok sık idrara cıkmaya baslamıstım. sende var mı belirtiler canım