uyku

derinxby

mis kokulumm...
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2007
6.361
2.133
45
kızlar bebişlerinizin uykuları nasıl?nasıl uyutuyorsunuz?gece kaç kere kalkıyorlar?gece ağlıyorlarmı?
Buğram hepten sapıttı.zten durmadan uyanırdı artık hiç uyumuyo gibi bişey.Bugun cuma artık bütün haftanın yorgunluğu birikti hayalet gbi oldum( ne yapcam ben yaa.yatağına koy-al koy-al belim incindi resmen.bel fıtığı olcam galiba belimi doğrultamıyorum.sizde durumlar nasıl acaba neyi yanlış yapıyorum ben yaa((

Canım ya benimki yeni doğmuş bebek gibi 2 satte bir kalkıp anne sütü alacak en fazla 3 saat uyuyor gece.ılk 4 ay daha iyiydi en fazla 2 kez kalkardı.Gece emerekn uyuyor ama gündüz battaniyeyle sallıyarak uyutuyoruz başka şekilde alıştıramadık keşke hiç yapmasaydık bu sallama işini ama ne yapalım sağlık olsun.Birde benimki gündüz çok meme istiyor yemek yemiyor bu yüzden bende ağlamasın diye veriyorum acaba anne sütünü kessem dahamı düzene girer inek sütü daha tok tutar herhelde tabi biberonda sevmiyor onada alıştırmam lazım ve su hiç içmiyor.
Buğra acıktığından ağlamıyorsa diş çıkarıyor olabilirmi acaba.
Bel ağrısı doğumdan beri bendede var

of bu uyku sorununu hepimiz yaşıyoruz galiba bizim 7.aydan sonra çok düzene girmişti gece mamasınıda kesmiştik bir iki kere uyanıp su içip devam ediyodu ama son bir iki aydır dişlerden herhalde sapıttı 10 15 dakikada bir kalktıgını biliyorum maşallah deyin 1 kaç gündür tekrar düzene giriyo gibi ama bilmiyom gene nasıl olur

Kızlar bende aşıdan beri muzdaribim.Önceleri saat 10'da yatar 8'de kalkardı.Ama şimdi canavar kesildi.Tekrar eski düzene nasıl oturtacağım bilmiyorum.Şimdi 2'den 3'den önce yatmıyoruz.Sabahta bizimle birlikte dikilor ayağa arada kalkmalarıda oluyor tabi.ılk zamanlar bende kucağıma alıyordum ama baktım olacak gibi değil hemen ağlar ağlamaz kalkmadım.Zaten numaradan ağlıyor yaş olmuyor gözünde.Eğer mızmızlığı uzun sürerse alıyorum kucağıma.Bir iki mızmızlıkta ara verip bakıyo bize kalkıyormuyum diye.Ümidi kesince çok zarif bi şekilde oturup tekrar uykusununa devam ediyor

valla canım bilmiyorum ki diştenmidir nedir.yatakta dolaşıp duruyo.sinek gibi bi o yana bi yana yapıştıryo kendini popoyu dikiyo. battaniye istemiyo bilmem ne rahat edemyo bi türlü.sallıyorum tam yerine koycam hadi bi daha.veya uyuyor koyuyorum en fazla 1 saat sonra yine bağırmaya başlıyo.yanımıza alıyorum sürekli yatakta gezmekten sağa sola dönmekten uyuyamıyo bir türlü.ayy deli olcam hiç uyku uyuyamıyorum yaa.zaten 3 saatlik uykuya alıştım artık.çok uykusuz değilmişim gibi ama başım ağrıyo işte.gece yatmadan önce muhallebi ver dediler tok tutar uyanmaz diye yok valla hiç farketmedi tam 2 de uyanıyor.sonra da3 ve 4 te.ondan sonra uyumuyo 6,30 da ancak uyuyor.taaa 10,30 da kalkıyormuş sonra daa

dün gece 2.30 da uyudu diye sevindim düşünün halimi.yine 4-5 kez kalktı tabi.erken yatıp erken kalktığımız bir hayatımız ve uykumuzu alma durumumuz hiç olmayacak galiba

malesefki bizim uyku düzenimizde çok ama çook kötü hatta bugun dr u arayıp tavsiye edebilcegi bitkisek bişi varmı diye soruyım diorum anason cayı fln versem ii gelirmi allahtan suanda annemlerde kalıyoruz yoksa ne olurdu bnm halim bilmiyorum 12de yatıyor 2 saat uyuyo sonra ayakta sallanmak istiyo gece 2 den sonra tek basına en fazla yarım saat uyuyo ayakta oldumu sorun yok sallamasanda uyuyo tam ayagımızdan indiriyoruz gözünü açıyo saka gibi annem babam ben nöbetteyiz resmen

ayy allahım ya hepsi aynı mı ayol bunların.nedeni ne acaba ya.dişlerden mi diyorum bilmiyorumki.bende doktora sorsam diye düşündüm ama o vermez bişey şimdi.

ayy kızlar sizin bebişleri duyunca piroşa şükrettim valla:))
piroş akşam 10- 11 arası uyur sonra ya hiç kalkmaz ya da 1-2 kere kalkar su ya da süt içip uyur yine
ama bazen oda cıvıtıyo:) 4-5 kere uyanıyo ayağımda sallıyorum habire

Eymen'de aynı piroş gibi gece 10-11 arası yatar gece hiç kalkadığı günleri bilirim yada süt veya su için kalkar. hatta maşallah deyin kızlar suyu yatağının başucunda durur içip tekrar yattığını biliyorum bizi çağırmadan kendisi hallediyor. Gündüz ve gece hiç sallanmıyor uykusu gelince yatağına koyuyoruz dönüp totosunu yatıyor. hatta bazen bana bay bay yapıyor git artık diye kaydirigubbakcemile3

ama bunlar bebek sonuçta daha biz büyük insanlar bile böyle değiliz zaman zaman uyku tutmaz, yada aralarda uyanırız aynı şey onlarada oluyor mesela diş çıkarma zamanlarımız yada hastaysak yada büyüme sıkıntısı dediğimiz durumlar var öyle durumlarda gece 2-3saatte bir kalkar. hatta bazen sebepsiz kalkıyor su istemiyor mama istemior meme istemiyor beni görüyor hadi oğlum yat diyorum tekrar dönüp arkasını yatıyor sırf beni ayağına çağırıyor yani görüp uyuyor yine onu da gündüz özlemesine bağlıyorum belki onunla alakalı olabilir

sonuçta dediğim gibi bebek bunlar elbet düzene girecek ama zamana ihtiyacımız var ve tabiki sabra

kızlar bebelac muzlu muhallebiyi deneyin mert 2 kavanoz yediği zaman 1 kere kalkıyor ama herzaman yedirmiyoz haftada 1 kere diğer günler gece muhallebisi yapıyorum o günlerde 5 6 defa kalkıyor bel ağrısından bende şikayetçiyim hatta yatağı bile değiştirdim ama geçmedi birde geceleri kalktığında acı acı ağlıyor böle yırtıyor resmen neden bilmiyom gaz mı nedir ama komşular bile şikayetçi artık doğduğundan beri çekiyoz ama yeter dedi alt komşum sen bebeğini dövüyormusun dedi merdivende karşılaştık ta onu dövecektim görcekti düşünün mertin ağlamasını artık üzülüyorum haline

Ayy canım yaa anlattıklarına hem güldüm hem üzüldüm tatlım ya.Yemek yemez,ağlar,kusar,uyumaz.Çok çok zor canım.Ayyy ama komşuya çok güldüm ne yapsın ama oda azda olsa haklı be gülüm.Ama dövmek ne demek ya.Yok artık o kadar da değil.Kadın burda abartmış

krikitos canım dün yazdıklarını okudum, ben ateşten şikayetçiydim ama senin işin çok daha zormuş, galiba çok etkilendim seni ve merti rüyamda gördüm dün gece, bize gelmiştiniz, bizim eve de başka bir sürü insan gelmiş bir türlü sizinle ilgilenemiyorum nasıl sıkıntılı nasıl karışık bi rüyaydı anlatamam.neyse rüyalar tersine çıkarmış, iyiye yoralım, mesela siz bize gelin, ben de sizinle ilgilenebileyim:))

krikitoscum doktorla görüştün mü bu konuyu neden öyle ağlıyorki kuzucuk :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…