uyku

ocaliptus

Guru
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2007
68
0
286
39
İsviçre
Merhaba Anneler,
Benim kizim bir hafta sonra bir yasinda olcak.fakat ben onu bakiciya birakmak zorundayim artik.sorunumz su emerek uyuyor.biberon almadi simdiye kadar.nasil uyutucak bakicisi?sizler nasil uyutuyosunuz?yardimlarinizi bekliyorum

ya hanımlar. benim sorum da uykuyla ilgili fakat biraz farklı. oğlum 3.ayında ve nasıl uyutacağımı şaşırıyorum.bütün yöntemleri denedim. ayağımda salladım,kucağımda salladım,beşikte salladım fakat sallama durunca uyanıyor hemen. hatta eşim bazı aletleri birleştirerek bir proje üretti beşiğe taılınca beşiği otomatik olarak sallıyor. şimdi onu uygulamaya geçirecez. neden uykusu gelince hiç sallamadan uyumuyo bu bebekler sizler nasıl uyuturdunuz?

eğer sallanmadan sonra uyanıyorsa uykusu olmadığı halde uyutmaya çalışıyorsundur
ilk zamanda ki gibi uyumasını bekliyosan bekleme çünkü büyüdükçe uyuma saatleri azalıyor
gece de uyumuyorsa karnı aç olabilir ya da gündüz fazla uyuyordur geceye kalmıyordur uyku

herkesin bebeği saatlerce yatardı benim kızım 40 ı çıktıktan sonra gün içinde en fazla 3-4 saat uyurdu ama gece uykusu düzenliydi
gündüz uyumuyorda gece uyuyorsa hiç takma kafana
gece uykusuzluğu çok daha kötü çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…