Uyku zorluğu🤦🏻‍♀️

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
203
103
Kızlaaar size bir şey sorucam bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz? Benimki ilk üç ay akşamları çok rahat uyurdu yatağına koyduğum gibi şimdi yok uyumuyor asıl sorum ise şu genelde akşamları öyle yapıyor ne zaman uyutmaya çalışsam gazı varmış gibi kıvranıyor geriliyor bazen gaz çıkartıyor yada sanki elbisesinin içinde böcek var onu rahatsız ediyormuş gibi kıvranıyor geriliyor falan ama dik tutunca veya uyutma pozisyonundan çıkartınca hiçbir şeyi kalmıyor🤦🏻‍♀️ Şu sn 5 ay 9 günlük bende en sonunda pes ettim oyuncağına yatırdım bekliyorum iyice uykusu gelsin diye🙄
image.jpg

Kızlaaar size bir şey sorucam bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz? Benimki ilk üç ay akşamları çok rahat uyurdu yatağına koyduğum gibi şimdi yok uyumuyor asıl sorum ise şu genelde akşamları öyle yapıyor ne zaman uyutmaya çalışsam gazı varmış gibi kıvranıyor geriliyor bazen gaz çıkartıyor yada sanki elbisesinin içinde böcek var onu rahatsız ediyormuş gibi kıvranıyor geriliyor falan ama dik tutunca veya uyutma pozisyonundan çıkartınca hiçbir şeyi kalmıyor🤦🏻‍♀️ Şu sn 5 ay 9 günlük bende en sonunda pes ettim oyuncağına yatırdım bekliyorum iyice uykusu gelsin diye🙄Eki Görüntüle 2913821
Artık kucak istıyo çünkü canım seni tanıyo . zamanla düzeliyo iki yaşında düzene bindi benim ilk kız . şimdiki yıne uykusu sorunlu sevmeyen bebek sevmıyo . sallama yapmıyo musun ben gunduz sallıyrm gece emzırıp kundak yapıp pışpışlıyrm simdilk biraz uzun olsada uyuyo .ama ilerki aylarda ne olur bilmem 🤷🏼‍♀️bide ışıkta asla uyumuyo illa karanlık olacak yada loş işık 😊

Artık kucak istıyo çünkü canım seni tanıyo . zamanla düzeliyo iki yaşında düzene bindi benim ilk kız . şimdiki yıne uykusu sorunlu sevmeyen bebek sevmıyo . sallama yapmıyo musun ben gunduz sallıyrm gece emzırıp kundak yapıp pışpışlıyrm simdilk biraz uzun olsada uyuyo .ama ilerki aylarda ne olur bilmem 🤷🏼‍♀️bide ışıkta asla uyumuyo illa karanlık olacak yada loş işık 😊
Artık iki aydır falan hep sallıyorum veya koluma yatırıp uyutuyorum aynen bizimkide aydınlıkta uyumuyor uyutacağım zaman tüm ışıkları kapatıyorum😞😞😞 bide geceleri kurulu saat gibi 2-2:30 saatte bir uyanıyor😄🤦🏻‍♀️

O yüzden zaten yapıyor benim kızımda öyleydi alerjik bebekti kımıl kimildi 😕
Çok zor oluyor bazen benden mi bulaştı süttenmi geçti diye düşünüyorum bende hiç tüketmedim bi işte bir kaç gündür kaşar yiyordum onu kestim bakalım o yaptıysa geçer inşallah

Çok zor oluyor bazen benden mi bulaştı süttenmi geçti diye düşünüyorum bende hiç tüketmedim bi işte bir kaç gündür kaşar yiyordum onu kestim bakalım o yaptıysa geçer inşallah
Sizde şaka mı uapiyorsunuz kaşar sit urunlerinin kralı ...

4. ayda uykular bozulur. Sonra diş dönemi başlar. 2 yaşında uykular süzene girer. 4. ayda uykularının bozulma nedeni bağırsaklarının düzensizliği oluyor genelde. Bu demir ilaçları galan verildiği dönem. Kabızlık oluyor ben öyle hatırlıyorum.

4 yaş uyku gerilemesi malesef mutlu bir dönemin sonu gibi oluyor, uyku konusunda. Gazı olduğu anlaşılıyor anlattıklarınızdan. Beslendikten hemen sonra yatirmamak, biraz ayak masajı (bebek yağıyla) denenebilir. Banyosunu akşam yapmıyorsa akşama çekmek işe yarayabilir rahatlaması için. Umarım uykuları erken düzelen bir bebek olur ama çoğumuz 2-3 yaşı göze aldık artık :)

Back