Uyku uyku uykuuuu

Momy3486

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2024
53
15
3
29
Herkese merhabalar. Ben artık uykusu konusu açmaktan sıkıldım ama gerçekten bitmiyor bu. Oğlum 14 aylık olacak 1 hafta sonra. Şu son bir haftadır her gün sabah 5 de uyuyup sabah 9-10 da kalkıyor bir daha da asla uyutamıyorum. Arabayla gezme kucakta sokakta gezme evde binbir çeşit denedim olmadı uyumuyor. Köpek dişleri geliyor desem sadece hafif kızarıklık var başka bir şey yok bide bolca ısırma. Bu ayda böyle bir uyku anormalliği yaşayan oldu mu aklınıza ihtiyacım var lütfen bir fikir verin

Merhaba canım bir rutin oluştursan düzene girer belki benim oğlumda öyleydi ama bebekler düzeni rutini sever. Buna inanmazdım ama oluyormuş. Şuan oğlum 27 aylık ben bile arada uyku zamanı zorlanıyorum. Bol oyun oynayıp yormaya çalış uyku saati belirle özellikle gündüz uykusu çok iyi olur. Akşamları en geç saat 10da uyku için hazırlık yap bir süre sonra alışacaktır

Bi ara çok güzel rütinimiz vardı bu bir haftadır yok ne rütin ne uyku niye bozuldu niye böyle oldu anlamıyorum

Bi ara çok güzel rütinimiz vardı bu bir haftadır yok ne rütin ne uyku niye bozuldu niye böyle oldu anlamıyorum
Tekrar tekrar dene canım evet zor bir süreç ama düzeldiği an rahat edersin belki de dişten dolayı yapar onu rahatlatmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…