• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyku tutmuyor

Fight4freedom1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2021
5.351
5.187
148
Evet kızlar, güncelleme yaptım aslında konumda da, buraya açayım dedim.
Araba konusu almıştım. Yarın eşim kuzenini almaya gidecek havaalanına. Sonra kuzeni tekrar bırakmak için araba kvlerde kalacak. Ve bu kvler depo hep dolu diye gaz benzin atmıyorlar.
Eşimde nolacak kafasında.Haritadan havaalanına baktım, ciddi şekilde uzak. Bu kadar uzak oldugunu tahmin etmemiştim.
Bende gaz atmasın sırf diye kredi kartını aldım.Banka kartımı ve 100 tl koydum.Bu sefer boş verecegim depoyu bakalım dolduracaklar mı?
Her ay bu şekilde olunca bende çözümü böyle buldum

Konu ne ara uyku tutmamasi oldu? Az önce eşimin cebinden kredi kartini aldim 100 lira biraktim konusuydu bu. 😂😂
Evet degiştirdim🤣🤣🤣 Ya önce onu açtım. Sonra aman boşver çok konu açtın saçmasapan dedim. Eşim wcye kalkınca söyledim zaten.Tamam ama dedi neden böyle birşey yaptın dedi. Yarın söylerim dedim.Bu adam herşeye evet diyor😣😣surat asma sebebim tek ben degil.

Ama herkes burada takılıyor. Ondan konuları burada açıyorum 🤣 Şimdi kime göre dert o da var. Şimdi bir derdim var uyuyamamak, konumda bu, uyuyamamak 🤣ya biri daha açmıştı. 😵
Yok canım dert değil bu kaynanan ile kavga etmen lazım yada kocanın aldatması laızm yada sevgilinin evli çıkması lazım sonra buraya konu açabilirsin)

Evet kızlar, güncelleme yaptım aslında konumda da, buraya açayım dedim.
Araba konusu almıştım. Yarın eşim kuzenini almaya gidecek havaalanına. Sonra kuzeni tekrar bırakmak için araba kvlerde kalacak. Ve bu kvler depo hep dolu diye gaz benzin atmıyorlar.
Eşimde nolacak kafasında.Haritadan havaalanına baktım, ciddi şekilde uzak. Bu kadar uzak oldugunu tahmin etmemiştim.
Bende gaz atmasın sırf diye kredi kartını aldım.Banka kartımı ve 100 tl koydum.Bu sefer boş verecegim depoyu bakalım dolduracaklar mı?
Her ay bu şekilde olunca bende çözümü böyle buldum
Size diğer konunuzda da söylemiştik .
Ya siz arayıp söyleyeceksiniz ya da eşiniz denildi.
Eşim söylemez dediniz , kendiniz de söylemediniz.
O zaman yapacak birsey yok 🤷🏻‍♀️

Eşin neden hayır diyemiyor, onu anlamadım. Bence otur güzelce konuş. Ayrı bir aile olduğunuzu, sürekli onlara misafir, yağ, tuz taşımasından sıkıldığını anlat.
Yok diyemiyorsa işimiz var niye diyemiyor ki?

Ben de annemlerle çok içiçeydim. Her ihtiyaçlarında elim üzerindeydi. Ama kocam rahatsız olmazdı, öyle alışmıştık.

Ama sen kızıyorsun niye buna rağmen bir harekete geçmiyor!

Back