Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları uyku tulumu-yorgan

rosebud35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2008
137
7
116
İzmir
kızım dört aylık, malumilk kışımız.. yorgan mı yoksa uyku tulumumu almalıyım karar veremiyorum.. yorgan alıcaksam kaz tüyümü almalıyım elyafmı? uyku tulumu alıcaksam altı etek şeklinde olanlarda almak istiyorum ama onlarda kolsuz oluyor kollar üşümez mi? evimiz çok soğuk olmuyor, genelde ılık.. ne almalıyım yardımcı olurmusunuz??

ayy aynı seyı bnde duşunuyorum bn sımdılık uyku setının yorganını ortuyorum altına battanıyeyle amabnde uykutulumu alıcam kıyafet gbı olanlardan kollu bacaklılar varya:))) hem kıyafet gbı sarar hemde rahat olur dıe duşunuyorm bı atlet gydrıp ustune onu gydrınce rahat oluomuş..
bıde alt ust takımlar var bebettonun eşofman takımı amaıçı elyaflı bıde onlardan alıcam hem dışarı çıkarkende gyer yorgan gbı esofman:))ben bole duşundum
bebışlerımzde aynıymış

Son düzenleme:
bende birtürlü karar veremiyorum.. altı etek gb olanları gidyirmek daha kolay olur diye düşünüyorum uyurken.. ama onlarda hep kolsuz. kollar üşür bu sefer diye korkuyorum..
sizde izmirdesiniz galiba? karşıyakadayım bende

evet cnm ızmırdeyım bucada
etek gbı olanlar cok kullanışlı gelmıyo bana anlamıyok sankı yınede sn bılırsn ama kollular falan daha rahat gbı

Canım bende yeni doğacak bebeğime uyku tulumu aldım etekli olanlardan uzun kollu benimki biraz araştırırsan bulabılırsın belki.

bizim var uyku tulumumuz fakat giydiremiyorum,kızım geceleri uykusu bölündüğü an parmak emiyor,uyku tulumuyla kollarını oynatamıyor,o yüzden 3 tane var ama kullanamıyorum,1 yaş içinler belki birazdaha büyürse giyebilir.

Bence uyku tulumu çünkü 5. Aydan sonra üzerlerini açıyo bıcırıklar.sürekli saat başı kalkıp kontrol etmektense rahat edersin.ayrıca bir beden büyük al hemen büyüyolar ben 6 aylık kızıma 6-9 yerine 9-12 aylık aldım şimdi 7 aylık üzerine tam oluyor.

kayınvalidem kaz tüyü yorgan almış. şimdilik onu denicez bakalım. olmazsa uyku tulumu bakıcaz bizde. teşekkürler

geçenlerde bi market bilindik bi market çok ucuza ama çok güzel uyku tulumu sattı aldım deneyeyim diye iyiki almışım çok yumuşak yorgana sarmışım gibi ayaklı istediği gibide hareket ediyo robot gibi değil üşüdümü üstünü açtımı derdim bitti şükür.
bende o kolsuz etek gibilerden var baharlıktı o ama hiç rahat etmedik etekliyle o döndükçe bacaklarına dolandı tulum çocuk sinir oldu uykusu bölündü falan filan tavsiye etmem...

Benimki çok terliyor eşim alalım dedi ama ben terlediği için kararsız kaldım şimdilik yorgan örtüyorum onsa bile gece üst değişiyor muhakkak birde uyku tulumunda daha çok terlermi

ben bitane badi atlet ve altına külotlu çorap giydiriyorum öyle yatırıyorum ama şuan daha kalorifer çalışmadığı için terlemiyor,çok terliyen bir çocuksa olabilir canım sıkılıp terliyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…