• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyku tulumları

senave

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2022
17
9
16
31
Selamlar,

E bebekten sanırım 1./1.5 tog uyku tukumu aldım bebeğime giydirdim içinde kolsuz atlet kollu çıtlı badi altına da ince pjama giydirip tulumu çektim üstüne fakat gece kontrol ediyorum göğüsü soğuk üşüyor mu anlamıyorum böyle mi oluyor bu iş?

Ben de anlamadim ve tulum kullanmayi biraktim. Anadolulu genlerim yorgan battaniye örttürüyor bana 😂

Selamlar,

E bebekten sanırım 1./1.5 tog uyku tukumu aldım bebeğime giydirdim içinde kolsuz atlet kollu çıtlı badi altına da ince pjama giydirip tulumu çektim üstüne fakat gece kontrol ediyorum göğüsü soğuk üşüyor mu anlamıyorum böyle mi oluyor bu iş?
Bebeklerde göğüs soğuksa üşüyor demektir, ortamın ısısının iyi gelip gelmediğine göğüsten ve enseden bakılır.

Bebeklerde göğüs soğuksa üşüyor demektir, ortamın ısısının iyi gelip gelmediğine göğüsten ve enseden bakılır.
Bende öyle biliyorum fakat anlamadım odada 22 derece öocuk üstünde ne var ne yok atıyo buda bi işe yaramadı avq…

Ben de anlamadim ve tulum kullanmayi biraktim. Anadolulu genlerim yorgan battaniye örttürüyor bana yahu tutmuyorki üstünde bişi
Ben de anlamadim ve tulum kullanmayi biraktim. Anadolulu genlerim yorgan battaniye örttürüyor bana 😂
yahu tutmuyorki üstünde bişi deneyelim dedim çocuğun bağrı soğuk pffffff

Back