• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyku sorunu

KuzeyinGelini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2010
603
6
116
İstanbul
merhaba kızlar
2 ayımız doldu 6sında.bebeğimin uyku saatleri düzenliydi ancak son 3 gündür gece 12yi 10 geçe uyuyabiliyor ve sabah 7ye kadar hiç uyanmıyor.
gündüz ise 2 saat öğle uykusuna yatıyor.
nasıl eski düzenine kavuşturacağım.?
saat 8de uyusun istiyorum, hem onun için hem de ben biraz soluklanayım di mi yaa?
(şimdi de uyudu, uyumasın akşam erken yatsın diye uğraşıyorum ama nafile.)
ayrıca gece memeye uyanmaması da sorun değil mi sizce?
emziriyorum gerçi yatarken ama 7 saat aç kalıyor.
nette baktım bu ayın sonundan itibaren 6 saat uyanmadan uyuduğu da olur diyor.
offff

gece 12'den 7 ye uyanmadan uyumasi cok guzel,aciksa uyanir merak etmeyin,ben kizimi 6 saat yemeden uyumasi icin bir sure ugrastim,midesinin dinlenmesi lazim,surekli calisir halde olmasi cok da iyi degil.Ama sen aksam 8 de uyuyup sabaha kadar uyanmasin diyosan o biraz zor :) yavru kac defa acikir o arada.Benim kizim genelde aksam 8-9 gibi uyuyup gece 2-3 gibi uyaniyor bi daha,yani 6 saatlik arayi o saatlerde yapiyor.Bence gece 12 sabah 7 duzeni daha iyi,sende kesintisiz gece uykusu uyursun en azindan.Masallah bebisin kendisi olusturmus duzenini,hic bozma,gunduz uykusu da uyumasi gerekli,onu uyumazsa gece cok uyuyacak diye bi sey yok.Bebekler en cok uyurken buyur,saglicakla.

ahh ahh ne gıseluyuyor senınkkı dha nee? bnm oğlum gece 11 sabah uyuyo 6 saat emmeye kalkmıyo.sabah 8 gece 11ayakta bı saat bıle uyumuyo gunduz napıcm bn bılmıorum sen dua et oğlen 2 saat uyuyo.

maşşallah demek gerek insanların 1 yılda oturtamadığı düzeni senin bebeğin kendi kendine oturtmuş.. benim bebeğim de 1 ayını doldurduktan sonra saat 9 gibi uyuyup 4-5 saat aralıksız uyuyordu ben de sütüm azalacak endişesiyle doktora sordum geceleri dokunmamamı gündüzleri 3 saati geçirmememi söyledi.. dün gece ilkkez gece boyunca 1 kere uyandı.. ama gündüz uyumadı bilmiyorum hangisi daha iyi ama sanırım doğrusu bu.. zaten ne yapsam boş yine bildiğini okuyacaklar :D

benimkisi de uzun zamandır 12 den önce uyumuyor bazen 1 ide buluyor ama en fazla uyuduğu 4 saat,ne güzel seninkisi oturtmuş düzenini..gündüzleri uyuyor ama çok yoğun değil..bence sevinmelisin böyle uyuyduğu için..

süpersiniz kızlar, çok sevindim...
moral oldu bana.
kesintisiz gece uykusu süper ama aç kalıyor sanıyorum içim rahat etmiyordu.
gündüzleri de kucağımdan indirince uyanıyor, mecbur 2 saat kucağımda uyutuyorum :(
inş bu düzen devam eder diyeyim bari :)))

süpersiniz kızlar, çok sevindim...
moral oldu bana.
kesintisiz gece uykusu süper ama aç kalıyor sanıyorum içim rahat etmiyordu.
gündüzleri de kucağımdan indirince uyanıyor, mecbur 2 saat kucağımda uyutuyorum :(
inş bu düzen devam eder diyeyim bari :)))

bu düzen 4. ay civarında yeniden değişecek canım,o zaman işte senin istedğin gibi akşam 8 de yatmaya başlayacak,gece uyku süresi ise 10 - 12 saat olacak inşallah.

Back