Uyku sorunu

• Konu Sahibi Konu Sahibi DML
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

DML

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2008
200
6
96
Ankara
Meltem Hanım,

Benim 10 yıldır uyku sorunum var.Geceleri uyuyamıyorum sabahları ise yataktan kalkmak tam bir ölüm benim için.erken yatsamda kalkamıyorum ve uyandığımda hep mutsuz kalkıyorumiuyandığında sohbet eden gülümseyen insalara sinir oluyorum ben hiç öyle olamadım.
biri beni uyandırmasa akşama kadar uyuyorum.
Bu benim sosyal yaşamamı çok kötü etkiliyor.Bu yüzden eşimle çok tartışıyoruz.Her gece yatarken yarın erken kalkıcam diyorum ama her sabah aynı,yataktan kalkmak acıya dönüşüyor öyleki çoğu kez ağlıyorum.
Geçenlerde eski bir günlüğü buldum ve şöyle yazmışım:Annemle babamın kavgaları beni çok üzüyor,bende huzuru uykuda buldum,buyüzden sürekli uyuyorum.
İşte ben o günden beri uyuyorum ve uyandırıldığımda çok öfkeli mutsuz oluyorum.
Bana bu konu da nasıl bir tavsiyede bulunursunuz?Psikoloğa gidemem şuaralar ama başka önereceğiniz bir şey olur mu?
teşekkür ederim şimdiden..

DML, sorununuzun farkındasınız, hatta nereye dayandığını bile tahmin ediyorsunuz. Ama bu farkındalığa ve davranışçı denemelere rağmen kendi başınıza üstesinden gelemediğinize göre, durumunuz müsait olduğunda bir psikologa başvurmak eldeki tek seçenek. Maalesef bir sihirli değnek yok, tedavi olmadan sorunları giderebilecek.
ıstediğiniz cevabı vermediğim için üzgünüm.

meltem hanım selam bendede hep yutkunurken gece devamlı yutkunma geğirti affedersiniz ve uyku uyuyamıyorum gece ve yutkunurken devamlı beynimden sanki şimşek çakıyor ne yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…