• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uyku sorunu

zeynep_tuana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2010
191
2
96
Almanya
ya benim uyku sorunum var. aksamlari uyumakta cok zorlaniyorum. yani bu uyaniktan uyuyo haline gecme asamasinda zorluk cekiyorum. ama uyuduktan sonra kesintisiz uyuyorum taa ki sabah zorla uyandirilana kadar.. ee gec uyursam sabahta kalkamiyorum haliyle.. hemen uyuyabilmeyi o kadar cok istiyorumki .. bana tavsiyeleriniz varmi?

ya benim uyku sorunum var. aksamlari uyumakta cok zorlaniyorum. yani bu uyaniktan uyuyo haline gecme asamasinda zorluk cekiyorum. ama uyuduktan sonra kesintisiz uyuyorum taa ki sabah zorla uyandirilana kadar.. ee gec uyursam sabahta kalkamiyorum haliyle.. hemen uyuyabilmeyi o kadar cok istiyorumki .. bana tavsiyeleriniz varmi?

Ciddi bir uyku problemi bende de var. Pek cok sey denedim. Ben de ya uykuya dalamiyorum, sabah 5-6 ya kadar uyumaya calisiyorum. zaten 7 de de kalkmam gerekiyor. yani iki saatlik uykuyla ise gidiyorum, ya da uyuduktan iki saat sonra uyanip sabaha kadar yatakta . Stresli oldugum zaman bu problemim cok daha artiyor. Ufak seyleri cok irdeleyen ve kafamda evirip ceviren bir insanim. Bitki ozlu ilaclarda kullandim ama kisa donemli cozum oldular. Ise yarayan tek sey spor. Power yoga, pilates, streching ve jogging yaptigim donemlerde cok daha rahat uyudum. Siddetle tavsiye ederim. Ve uyumadan yarim saat once bir bardak sut icmeye calisiyorum. Beyninin icini bosaltmaya calis. Bunu tek basina yapamiyorsan baska seylere yogunlasip yapmayi dene. Power yoga yi pilatesi dene. Umarim bunlar seni de biraz rahatlatir.

benmde uyku problmim var.şuanki saate bakılırsa anlaşılır zaten.3saat uyudum snra hortladım.bu brzda stresli oldugumdan sanırım devamlı kafamda konusuyorum.uyuyamıyorum bitürlü :(bazn çok uykum olsa dahi uyuyamıyorum :( bütün kitapları bitirdim.yenibir kitap alıp uykum kaçtıkça onu okuyacağım.

Ciddi bir uyku problemi bende de var. Pek cok sey denedim. Ben de ya uykuya dalamiyorum, sabah 5-6 ya kadar uyumaya calisiyorum. zaten 7 de de kalkmam gerekiyor. yani iki saatlik uykuyla ise gidiyorum, ya da uyuduktan iki saat sonra uyanip sabaha kadar yatakta . Stresli oldugum zaman bu problemim cok daha artiyor. Ufak seyleri cok irdeleyen ve kafamda evirip ceviren bir insanim. Bitki ozlu ilaclarda kullandim ama kisa donemli cozum oldular. Ise yarayan tek sey spor. Power yoga, pilates, streching ve jogging yaptigim donemlerde cok daha rahat uyudum. Siddetle tavsiye ederim. Ve uyumadan yarim saat once bir bardak sut icmeye calisiyorum. Beyninin icini bosaltmaya calis. Bunu tek basina yapamiyorsan baska seylere yogunlasip yapmayi dene. Power yoga yi pilatesi dene. Umarim bunlar seni de biraz rahatlatir.

spor konusununa kesinlikle katılıyorum en basitinden bi yarım saatlik günlük yürüyüşler bile iyi gelecektir.:hulya:

sagolun arkadaslar.. bende bi ara kitap okuyordum ama basladiigim zaman en az bi saat okudugum icin 1 saat erkenden yataga girmem gerekiyordu.. ama artik o kadar vaktim yok mecburen gec giriyorum yataga.. cok az uyudugum ve yoruldugum günlerde bile uykum oldugu halde cok zor uyuyorum.. pilates yapiyorum bazen ama sabahlari düzensiz.. bide düzenli yapmayi denicem..
yorumlariniz icin sagolun...

bende tam olarak aynısı sayılmasa da benzer sorun var.. çogu zaman gece uyumakta zorlanıyorum fakat bazen erken uyumayı başarabilsem bile öğlenlere kadar uyuyorum.. ve genelde de uyandırılarak.. bna kalsa akşama kadar uyucam heralde boshayallersmile kalktığımda çok sersem uykuyu almamış yorgun ve aşırı sinirli uyanıyorum. bazen günlük işlerimize gece devam etsek, gündüzleri uyusak diye düşünüorum.. pfff.... :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
ben yıllardır uykusuzluk çekiyodum .sonra biberiye çayı içmeye başladım ,çok memnun kaldım ,sadece yüksek tansiyonu olanlar kullanmasın.

Uykuuuu gece çok geç yatıyorum sabah çok geç kalkıyorum sabahtan siyade öğlen ikinde desem dha iyii 13 saate kadar çıkıyor toplam uyuduğum saat
ve ben artık düzenli bir hayat istiyorum düzenli bir uyku aynı zamanda....
Sabah belli saatte kalkmak kavaltı ypmak akşam erken yatmak ve çook uyumamak
çünkü günümün nerdeyse yarısından çoğ uyku uyku uyku:(:(HELP MEEE

Back