-5 1 4 2 4 8 5 3 8-
Bebeğiniz uyumuyorsa bebeginize bu rakamlari okuyun beş bir dört diye tek tek. Bu sayede deliksiz uyuyanlar oluyor. Inanmak ve inancla denemek onemli. Bunlar uydurma diye yapmaya baslarsaniz tabii ki etki etmeyecektir. Kendinizde deneyecekseniz kolunuza elinize yazin. Tek tek okuyarak yataga girin. Gözünüzü kapatip derin bir uykuda oldugunuzu hayal edin. Ya da derin ve kaliteli bir uyku uyuyacagimi biliyorum deyin. Rakamlari okumaya baslayin.bunlari deneyip de uyuyamadigim bir gece yok.
Bebeğin uyku düzeni nasılMerhaba kızlar bebeğim 8 aylık oldu neredeyse hala uyku sorunu yaşıyoruz ve bu beni çok etkiliyor günde 2-3saatlik uykuyla duruyorum bebeğim uyuduğu zaman bu sefer ben uyuyamıyorum sahur iftar VS hazırlıkları derken uyku düzenim aşırı bozuldu sağa dönüyorum sola dönüyorum uykum gelmiyor gün içinde de uykusuzluktan çarpıntı yaşar gibi oluyorum bebeğim beni mahvetti iştahsızlığıda cabası uyku sorunu olup düzelten varmı ne önerirsiniz sadece düzenli uyku istiyorum en azından bebeğim uyurken uyuyabilmek bir türlü Allahını cezası uyku gelmiyor
Grabovoi sayilari deniyor sanirim. Kendisi bir doktor. Insta grabovoiteacher_rabiaalga hesabına bakabilirsiniz.☘merhabalar. bu yazdığınızın işe yarayabileceğine inanıyorum (spirütelist akımlara büyük ilgim ve hatrı sayılır birikimim var). rakamlar ve sayılar enerji taşır ancak bu rakamlarla nereden ne tarz bir enerji invoke ettiğimizi (çektiğimizi) bilebilir miyiz? ben sanmıyorum. bu yüzden tamamen bilimsel tarafta kalmaya ben gayret ediyorum :) ancak "niyet" ve "inanç" hayatın her alanında önemli.
işin bilimsel tarafı (bildiğim kadarıyla):
eğer uyku problemi çocuktaysa günlük rutin bir düzen kurmak uzun vadede işe yarar diyorlar. örneğin yatırmadan önce hep aynı saatte duş aldırmak en basit, en bilinen ve etkili çözüm. biz de işe yaradı çok şükür. akşam 8 duş, 8 buçuk yatak, 10 dakika debelenir ve sızar :)
eğer annemizde ise sıkıntı ilk önerilen yoga, meditasyon müzikleri gerçekten rahatlatabilir. tamamen bilimsel olarak beynin dalga fonksiyonunu uyku dalga fonksiyonuna (alfa olması lazım) getiriyor çünkü. ben de uygun müzikler dinlemenizi öneririm. çok ciddi derecede problemler yaşıyorsanız nörolog veya psikiyatr (uyku bozuklukluklarına onlar bakıyor) yardımcı olabilir.
Bu rahatsızlığım için ben ürün araştırıyordum eczanelerde ve Dynavit markasının Bananasını aldım. İçerisinde muz ekstresi varmış o da vücuttaki triptofan salınımını arttırıyomuş dediler bir nevi uyku hormonumuz diye düşünebilirmişiz. Ben şimdilik çok yararını gördüm hareketsiz kalsam da kullandıktan sonra çok rahat uyuyabiliyorum.