UYKU SORUNU YASAYAN GUZEL ANNELERİM LTFEN BI BAKABILRMISINIZ

Gulsenn77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2020
425
365
53
39
yardımınıza, ve akıl verilmeye ihtiyacım var.illaki benimle aynı durumda olup sorunu çözdükleri illa vardır. SORUM SU ŞEKLDE 10 AYLIK 1 KIZ 1 ERKEK IKIZLERIM VAR.IKI YAVRUMDA UYKULARI OLNASINA RAĞMEN YARIM SAAT ,20 DKKA BINDE BIR 1 SAAT OLSA BILE YINE UYAMDIKLARINDA GÖZLER OVUSTURUYORLAR, SAKIN KALMALARI 10 15 DKKA BIDAHA UYKU SINYALLERI. DUZGUB UYKULARINI ALAMADIKLARI ICIN HEP MIZMIZLAR AGLAMAKLI BU BENI YORDU YIPRATTI.ARADAN 1 SAAT YA GECIO YA GECMIO TEKRR UYKU, UYUTUYORUM AGLIO. NAPAYIM BEN YALVARITIM BISEY SOTLEYIN.BU DURUMDA DOKTORA GOTURDUNUZ MU HIC UYKU PROBLEMI IÇIN.GECE SORUN YOK.SIMDIDEN ÇOK TESEKKR EDERIM HEPINIZE

Gece 10, maksimum 11 saatten fazla uyutmayın. Uyurlarsa sabah uyandırın. Uyku aralıklarını gözden geçirin benim de 11 aylık ikizlerim var. Sabah 6:30-7:00 arası uyanırlar ilk uykularına 3 saat sonra yatarlar. Gündüz nasıl uyutuyorsunuz, destekli uyuyolarsa döngülerde de o desteği arıyorlardır.

Tabii fiziksel bir rahatsızlıkları vs yoksa büyük ihtimalle problem saatlerinizin düzensizliğinden kaynaklanıyordur

Selam aslı ilk önce teşekkür ederim geri dönüş sağladığın için.bnmkiler 7 gibi bazen çok.nadr 7 buçuk geçmez. Ilk uykuları 10 buçuk 11 de uyurlar oda çok çok nadir 1 saat bazen yarim saat ....tam uykularini alamıyorlar sürekli mızmız özellikle.oglum.mutlaka uyku araları 3 3,5 saat veriliyor.duzenli saatlerimiz ama asla rahat alamıyor uykusunu.bunuda geçtin şimdiler de ise uyumamak için direnip duruyor sallayarak uyutuyorum beşiğe koyacağını anlayınca kıyamet koparıyor, kucakta ittiriyor kendini.notmalde 10dkka da uyuyan çocuk Smdi bu aralar böyle. Çok yoruldum akşam 8 buçuk 9 da uyurlar

Suanda uykuya direnme benimkilerde de var malesef bu aylar ayrilik korkulari yasadiklari aylarmis 3 bucuk saat uyaniklik fazla maksimum 3 saat uyanik kalmalilar yattiklari oda sicakligi dusuk olmali gunduz oda karanlik olmali giydikleri kiyafetler cok kalin onlari rahatsiz edicek sekilde olmamali bunlar da uykuyu cok etkiliyor

Sabahb7,7 buçuk gibi uyanıyoruz 10 buçuk gibi ilk uyku 12 e kadar uyuyorlar.oda ısısı, kıyafet vs hepsi dikkat ederim.karanlik odada uyurlar .birde 2.uykuya 3 buçuk 4 gibi uyuruz ama nadr 1 saat uyurlar bazen 30 dkka 20 dkka oluyor bidaha son uyku 8 buçuk da hep böyle devam ettim.ama.bisey sormak istyrm .2.uyku az olduğu için 2 .uyku istemiyor olabilirler mi?

Olabilirler ama bu aylar tek uyku icin cok erken tek uykuya gecis yapmayin 2.uykuyu da maksimum saat 4'te bitirin nacizane tavsiyem. Sabah kalkislarini 6:30'a cekin boylelikle gune erken basldiklari icin uyumak isteyeceklerdir. Bi kac gune duzene alisirlar. Benimkiler su anda 6.30-7 arasi uyanir 9 bucuk 10 arasi ilk uykuya, 2, 2 bucuk gibi 2.uykuya yatarlar. Maksimum 1 bucuk saat uyumakarina izin veriyorum kalkmazlarsa kaldiriyorum aksam 8 gibi de gece uykusuna geciyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…