• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyku Seti

slnelf

....
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
87
50
98
$frappek.webp
Çift Kişilik Uyku Seti
195 x 215 Yorgan
240 x 260 Çarsaf
50 x 70 Yastık Kılıfı 4 Adet
200 x 256 Yorgan Çarşafı
Baza Eteği
%100 Pamuk

Ürün henüz elime ulaşmadı ama sizce nasıl görünüyor erkek arkadaşım çarşafta ki yeşili beğenmedi..Sipariş verdim ama içime sinmedi :50:
Sizinde fikrinizi almak istedim..

Eki Görüntüle 428889
Çift Kişilik Uyku Seti
195 x 215 Yorgan
240 x 260 Çarsaf
50 x 70 Yastık Kılıfı 4 Adet
200 x 256 Yorgan Çarşafı
Baza Eteği
%100 Pamuk

Ürün henüz elime ulaşmadı ama sizce nasıl görünüyor erkek arkadaşım çarşafta ki yeşili beğenmedi..Sipariş verdim ama içime sinmedi :50:
Sizinde fikrinizi almak istedim..

bence güzel ama uykus eti başlı başına gereksiz birşey bence baza eteği falan çok eskide kaldı artık....
bir uyku seti alana kadar 3 tanbe nevresim takımı alırımd aha iyi... uyku setinin yorganı yıkanınca cok zor kuruyor ama nevresım öyle değil istediğin zaman mis gibi temiziyle değiştirebiliyorsun.uyku seti başa bela..

cnm çok güzel bence içine sinmemesi erkek arkadaşının yeşil rengi beğenmemesinden mi kaynaklanıyor merak ettim

bence güzel ama uyku seti başlı başına gereksiz birşey bence baza eteği falan çok eskide kaldı artık....
bir uyku seti alana kadar 3 tane nevresim takımı alırım daha iyi... uyku setinin yorganı yıkanınca cok zor kuruyor ama nevresım öyle değil istediğin zaman mis gibi temiziyle değiştirebiliyorsun.uyku seti başa bela..
O eteği falan bende sevmiyorum ama yeni gelin olunca dikkat ederler hiç bir şeyi yok demesinler bir süre serersin sonra kaldırırsın dediler :1: Nevresim takımım falan varda uyku seti al olmazsa olmaz dediler bende nette gezerken bunu buldum hoşuma gitti ama..

cnm çok güzel bence içine sinmemesi erkek arkadaşının yeşil rengi beğenmemesinden mi kaynaklanıyor merak ettim

Evet canım ya yeşil rengi sevmedi..siyah seviyo daha çok..renkli olacaksada 2 renk olsun yeşil olmasın dedi kafam karıştı benimde :26:

O eteği falan bende sevmiyorum ama yeni gelin olunca dikkat ederler hiç bir şeyi yok demesinler bir süre serersin sonra kaldırırsın dediler :1: Nevresim takımım falan varda uyku seti al olmazsa olmaz dediler bende nette gezerken bunu buldum hoşuma gitti ama..

Evet canım ya yeşil rengi sevmedi..siyah seviyo daha çok..renkli olacaksada 2 renk olsun yeşil olmasın dedi kafam karıştı benimde :26:

burda en cok pişman olanlar kimler biliyor musnuz???

herkes şunu der bunu der diye gereksiz eşyalar ve çeyizlikler alanlar....karar senin sen bilirsin.uyku seti az uz bişey değil diyorm ya ona vereceğin parayla iyisinden 2 tane nevresim alırsın... sonuçta kullanacak olan sensin başkaları değil...

bende uyku setinde pek hoşlanmıyorum esra arkadaşın dedigi gibi onun yerine 2 nevresim alsan daha güzel..hee ama tabi bu senin secimin =) bu uyku setine yorum yapıcak olursak bencede yesili çok sırıtmış iptal etme şansın varmı peki?

burda en cok pişman olanlar kimler biliyor musnuz???
herkes şunu der bunu der diye gereksiz eşyalar ve çeyizlikler alanlar....karar senin sen bilirsin.uyku seti az uz bişey değil diyorm ya ona vereceğin parayla iyisinden 2 tane nevresim alırsın... sonuçta kullanacak olan sensin başkaları değil...

Ya aslında öyle bir insan değilim başkalarına göre yaşamam..ama mesela havlu kenarı sevmiyorum onun yerine düz havlu aldım kenar falan yapmadım ama erkek arkadaşımın annesi bu zamana kadar ne yaptın sen dedi zoruma gitmedi desem yalan olur..O yüzden alıyorum..

bende uyku setinde pek hoşlanmıyorum esra arkadaşın dedigi gibi onun yerine 2 nevresim alsan daha güzel..hee ama tabi bu senin secimin =) bu uyku setine yorum yapıcak olursak bence de yesili çok sırıtmış iptal etme şansın varmı peki?

İptal etme şansım varda karar veremedim daha :S olmazsa anneme veririm diye düşünüyorum :44:

Ya aslında öyle bir insan değilim başkalarına göre yaşamam..ama mesela havlu kenarı sevmiyorum onun yerine düz havlu aldım kenar falan yapmadım ama erkek arkadaşımın annesi bu zamana kadar ne yaptın sen dedi zoruma gitmedi desem yalan olur..O yüzden alıyorum..

İptal etme şansım varda karar veremedim daha :S olmazsa anneme veririm diye düşünüyorum :44:

canım sen kayınvalidenin lafına bakıp çok gözükmesi için çeyizini kullanmayacağın şeylerle doldurma o lafıda hiç hoş değil tabiki insanın zoruna gider. benimde taçtan 2 tane uyku setim var annem 3 sene önce falan aldı bana seçtirdi . şimdiki aklım olsa 1 tane alırdım en fazla. $TAÇ UYKU SETİ.webp$UYKU SETİ TAÇ.webp

seninkininde rengi çok hoşuma gitmedi açıkçası çok karışık daha sade pastel bi ton yada iki renk daha hoş olabilir.

Back
X