Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Uyku seti...

sevilzgr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2010
103
0
96
İstanbul
uyku seti almak istiyorum arkadaşlar sizler nerden aldınız bebişlerinize netten baktım ama gözle grmeyince olmuyor işte.

uyku setini beşik için mi, park yatak için mi düşünüyorsun?
ben hafta sonu park yatak için aldım. internetten iyiki almamışım dedim çünkü yan koruması olan pek marka yok. mesela pembemavi diye bir marka var onun yan korumaları var ama onun yorgan kılıfı çıkarılıp yıkanamıyor. ben gözümle görerek almayı tercih ettim. benimki yan korumalı ve nevresimi yorganından çıkarılabilen bir model, markası petal. 95 tl. funnababy de park yatak için yan koruma yok o da 99 tl idi. pembe mavi de yan koruma var ama nevresimi çıkmıyor o da 95 tl.

İstediğimiz büyüklüğe göre mobilya beşik yaptıracağız şu büyüyen beşiklerden.Ben de yan koruma olan uuyku seti istiyorum senin aldığın markaya ben de bir bakayım.Sağol paylaşım için.

ben havuzlu handan aldım eminönünden 60 tl ye park yatağa göre gayette hoş nevresimi çıkıyor benimde

ben havuzlu handan aldım eminönünden 60 tl ye park yatağa göre gayette hoş nevresimi çıkıyor benimde

park yatak için alacak arkadaşlara önerim yan korumalı alın ve yan korumasının geniş olanından alın,ben yukarı kısım için dar olandan almıştım pişman oldum şimdi bebeğimi alata indirdim koruma olmuyor filelerden soguk gelir diye çareler arıyorum,neler yapabilirim diye çok pişmanım.

yorgancılarda ince elyaf oluyor ya, park yatağının file kısımlarının ölçüsüne göre yan koruma diktirebilirsin 4 kenarlık birşey olcak fazla tutmaz. ben uyku seti bulamasaydım kendim elyaf alıp fazla çarşaftan anneme diktircektim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…