Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Renk ve model bu cnm yine de göstereyim.Kidboo vsnillia saten diye gecer o zaman 350 tl idi.Ben indirimdrn aldım.Şimdilerde sanıtım 265 tl.Burdan bi arkadaş göstermişti fiyatını.bütçem 100 tl uygun olursa size de
Ptt kargo ile ürün almıştım kocaman kutu 14 tl ye geldi umutla 20 tl ye olur diye düşünüyorum 100 tl derseniz hesap no gönderebilirsiniz özelden bekliyorumRenk ve model bu cnm yine de göstereyim.Kidboo vsnillia saten diye gecer o zaman 350 tl idi.Ben indirimdrn aldım.Şimdilerde sanıtım 265 tl.Burdan bi arkadaş göstermişti fiyatını.
Ya gecerse gerçi yolladığım kargolardan şikayet gelmedi hiç.Ptt kargo ile ürün almıştım kocaman kutu 14 tl ye geldi umutla 20 tl ye olur diye düşünüyorum 100 tl derseniz hesap no gönderebilirsiniz özelden bekliyorum
Fiyat nedirFuna babay nevresim takımı..
Eki Görüntüle 1670574
Cnm eşim satma sakla dedi.O da çok beğrnmiş demek ki.Bu aralar satış yapsmıyorum herkesden özür dilerim nazarlandım gaLiba.Rabbim en güzelini çıkarsın ksrşınıza tüm kalbimle diliyorum.Problem değil nasip o kısmı
teşekkür ederim bakmaya devam o zaman uyku seti arıyorummmCnm eşim satma sakla dedi.O da çok beğrnmiş demek ki.Bu aralar satış yapsmıyorum herkesden özür dilerim nazarlandım gaLiba.Rabbim en güzelini çıkarsın ksrşınıza tüm kalbimle diliyorum.
En en en güzeli için hadi kızlar uyku setlerinizi görelimmm.teşekkür ederim bakmaya devam o zaman uyku seti arıyorummm
Bu nevresim takımı hediye geldi..1-2 defa kullandık. Fiyatı 55 TLFiyat nedir
evet kızımKız için mi