• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyku sersermi tırnaktan olucaz yaa :(

revindell

SatanistKesenPsikopatCat
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.428
20
358
Ay kızlar dün gece oda çok sıcak diye salona geçiyim dedim çekyatı açıcaktım yatmak için, kaldırdım çekyatı açabilmek için öne çekiyordum fazla çekmişim , parmaklarım altına girmiş anlamamışım.. havadan bir bıraktım tam tırnağımın üzerine kök kısmına çekyatın demir ayağı düştü canımın acısını anlatamam :çok üzgünüm:
Bütün gece bacağım sızladı acısınasabahta kalktım baktım resimdeki gibi kök kısmı azıcık kanamış sonra ordan hafif bir morarma başlamış.. İşe zor geldim valla sızlıyor sürekli kızlar bu tırnak düşermi sizce?.. 2 sene öncede kapı düşmüştü ayağıma o zamanda simsiyah olmuştu tırnağımın yarısı ama öyle kaldı tırnak uzadıkça attı o siyahlığı inş. buda öyle olur eyvahedigeldismile

Geçmiş olsun :teselli:

Büyük ihtimal yerini yenisine bırakır o tırnak. Hem iyi tarafından bakacak olursan yenilenmiş olurolumunekankayizsmile

Sağol canım valla gece gece güzel geçirdim kendime kaydirigubbakcemile3

Ayyy ne kadannnn mutluyum akşam gidince diğer tırnaklarımıda yeniletiyim kaydirigubbakcemile3

Back