uyku problemi

nbuz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
257
3
118
Sakarya
kızlar kızım 9 ayına girdi 4-6.aylar arasında uyku problemımız yoktu.kendi kendşne uyuordu ama son aylarda memeye daha da düştü ve sürekli emerek uyutuyorum=( kilosu gelişimi gayet iyi.beni tamamen kullandığını düşünüyorum.inanılmaz hareketli ve hiç sakinleşmiyor.2 haftadır da uykusunda resmen tepiniyor.ne yapacağımı şaşırdım.doktor kontrolumuzde fiziki anlamda hiçbir problemının olmadığını soyledı.ama neden böle davrandığını anlayamıyorum=(( sakinleştirmenın ve kendı basına uyumasının bir yolu varmıdır?

kızlar kızım 9 ayına girdi 4-6.aylar arasında uyku problemımız yoktu.kendi kendşne uyuordu ama son aylarda memeye daha da düştü ve sürekli emerek uyutuyorum=( kilosu gelişimi gayet iyi.beni tamamen kullandığını düşünüyorum.inanılmaz hareketli ve hiç sakinleşmiyor.2 haftadır da uykusunda resmen tepiniyor.ne yapacağımı şaşırdım.doktor kontrolumuzde fiziki anlamda hiçbir problemının olmadığını soyledı.ama neden böle davrandığını anlayamıyorum=(( sakinleştirmenın ve kendı basına uyumasının bir yolu varmıdır?

canım;benim ki 14 aylık hala beni kullanıyor:))))emmeden yatmaz.önceden ayağımda sallıyordum fakat diş döneminde memeye düşkün oluyorlar.anormal bi durum yok bence kasma kendini valla bu benim ilk çoçuğum ilk tecrubem ama benim 14 ayım hep bebek tarafından el konulmuş.allah tan evlenir evlenmez çoçuk yapmamışım:=))))))))))))

bende dişten olabileceğini düşünüyorum ama hala bir belirti yok =( benm de ılk bebeğim ve bazen aklım karışıyor.acaba benımkımı bole dıe dusunmeden edemıorum

Back