Uyku problemi

moon83

🥰Prenslerim ve prensesim😘yorgun ama yıkılmadı!
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2008
11.510
5.231
mrb arkadaşlar,asılnda konu biraz basit bir durum gibi gözüksede benim için son derece yorucu ve sinirlerimi alt üst eden bir durum:KK43: eşim sabahları beni çıldırtıyor ya kalkmıyor kendi işyerimiz olduğu için rahat mı diye düşünüyorum!!! yoo gün be gün böyleydi akşamları 12 de yatsa bile adam öğlen kalkıyor çıldırtcak beni ya sizin eşlerinizdede böyle uyku problemi yaşayan var mı? varsa çözdünüz mü ?çözdüyseniz neyaptınız? yada doktara mı gitmek lazım sabahtan öğleye kadar kalk kalk demekten dilimde tüy bitti valla :KK43:offfffff başım ağrıyor :KK30:

Bebişim o uyku sorunu değil tembellik ben sana diyim..

Ben kadın halimle gündüz beygir gibi koşturuyorum,gelince yemek,bulaşık ev işi,özel işler:KK69:

Sabah 06:00'da kalkıp işe gidiyorum hem evliyim hem çalışıyorum hem okuyorum..:KK51:

Bunun tedavisi olmaz canım çünkü hastalık değil alışkanlık..:KK19:

Bazı insanlar böyledir,özellikle bazı erkekler 50 kere kalk demeden kalkmaz..:KK20:

Bu biraz da sorumluluk meselesi canım..

Aksine insan kendi işine daha erken kalkıp gitmeli,işine daha çok asılmalı kazanmak için..:nazar:

Ama eşin tahminimce daha gençtir,yeni yeni olacak,yeni farkına varacak..Zamanla olacak.:KK71:

Tavsiyem zamanla alıştırırsın canım,sen de boş bırakma,sürekli ensesinde ol,bıktırmadan alıştır..

Zamanla düzelir bence..

He ayrıca eşim böyle değil,aşkııım diye seslenmeme kalmaz kapıyı açınca tık diye kalkar oturur..

Meslek icabı uykusu çok hafif.ben bile uyanınca o kadar çabuk ayılamıyorum..

Dediğim gibi meslek icabı ve zamanla kazanılan bir alışkanlık eşiminki..

Seninki de zamanla alışır canım..

Bir de ne kadarlık evlisin ve eşin ne iş yapıyor bunu da merak ettim..

Bebişim o uyku sorunu değil tembellik ben sana diyim..

Ben kadın halimle gündüz beygir gibi koşturuyorum,gelince yemek,bulaşık ev işi,özel işler:KK69:

Sabah 06:00'da kalkıp işe gidiyorum hem evliyim hem çalışıyorum hem okuyorum..:KK51:

Bunun tedavisi olmaz canım çünkü hastalık değil alışkanlık..:KK19:

Bazı insanlar böyledir,özellikle bazı erkekler 50 kere kalk demeden kalkmaz..:KK20:

Bu biraz da sorumluluk meselesi canım..

Aksine insan kendi işine daha erken kalkıp gitmeli,işine daha çok asılmalı kazanmak için..:nazar:

Ama eşin tahminimce daha gençtir,yeni yeni olacak,yeni farkına varacak..Zamanla olacak.:KK71:

Tavsiyem zamanla alıştırırsın canım,sen de boş bırakma,sürekli ensesinde ol,bıktırmadan alıştır..

Zamanla düzelir bence..

haklısın cnm , doğru söylüyorsun. aileside küçükken üstüne düşmemiş şimdi bazen kayınvalidem anlatır çok uyurdu, okula zor kaldırırdık eskiden daha kötüydü şimdi iyi diyorlar, ozaman önlemini alması gerekirdi bu adam ilerde iş güç sahibi olacak , biraz disiplinli olsun, uyuyup durmasın diye düşünmesi lazımdı ama nerde o düşünce. valla usandırıyor beni , mecburen düzelmesi lazım , inşallah düzelir

He ayrıca eşim böyle değil,aşkııım diye seslenmeme kalmaz kapıyı açınca tık diye kalkar oturur..

Meslek icabı uykusu çok hafif.ben bile uyanınca o kadar çabuk ayılamıyorum..

Dediğim gibi meslek icabı ve zamanla kazanılan bir alışkanlık eşiminki..

Seninki de zamanla alışır canım..

Bir de ne kadarlık evlisin ve eşin ne iş yapıyor bunu da merak ettim..

maşallah ne güzel:) biz ikimizde smmm yiz ofisimiz var. 6 yılık evliyiz inşallah alışır ,ilerde çoluk çocuk olarsa kötü örnek yani oda yatıp durursa kafayı yerim:)

X