• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi uyku problemi..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

maviruya

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2008
685
77
323
oğlum 13 aylık..gece uykusu tam bir kabus..sabaha kadar en az 10 defa uyanıyor..yatağın içinde dönüyor,sürünüyo,kalkıp oturuyor,sonra öbür tarafa yatıyor..üstü zaten hep açık..yarı uykulu kalkıp bişeyler söylüyor,sonra mızlıyor,kendini ordan oraya atıyor..yani bütün gece yarı uykulu..daha bir saat kıpırdamadan uyuduğunu bilmem..bense bütün gece onunla uğraşmaktan sabah zombi gibi kalkıyorum..bütün suratım sivilce içinde ve dayak yemiş gibi her yerim ağırıyor..sinir,yorgunluk,uykusuzluk..bir çare istiyorum yaa..iyi geceler çayı versem işe yarar mı..yada bitkisel rahatlatıcı bir şurup..yoksa narkoz vericem çocuğa artık:27: bir fikir lütfen..

Canım seninkinden bi tanede bende var
Uykusuzluk aynı derecede
büyüdükçe düzeleceğine daha azman oldu
bizim birde yemek yememe sorunumuz var
sinir hastası olucam

oğlum 13 aylık..gece uykusu tam bir kabus..sabaha kadar en az 10 defa uyanıyor..yatağın içinde dönüyor,sürünüyo,kalkıp oturuyor,sonra öbür tarafa yatıyor..üstü zaten hep açık..yarı uykulu kalkıp bişeyler söylüyor,sonra mızlıyor,kendini ordan oraya atıyor..yani bütün gece yarı uykulu..daha bir saat kıpırdamadan uyuduğunu bilmem..bense bütün gece onunla uğraşmaktan sabah zombi gibi kalkıyorum..bütün suratım sivilce içinde ve dayak yemiş gibi her yerim ağırıyor..sinir,yorgunluk,uykusuzluk..bir çare istiyorum yaa..iyi geceler çayı versem işe yarar mı..yada bitkisel rahatlatıcı bir şurup..yoksa narkoz vericem çocuğa artık:27: bir fikir lütfen..

benim de kızım 1 yaşına girmek üzere ve aynı şekilde uyuyo.buna uyumak denirse tabiii.doğduğundan bu yana uyku sıkıntımız var.uykuya dalmakda da çok zorlanıyor.bide son günlerde yanımızda yatmaya alıştı.ne yapmak lazım hiç bilemiyorum.:44:

benim kızım 5 aylık forumda okuyorum da milletin ki akşam 9 sabah 10 benim ki 11 de uyur zorla 3 te uyanır 5 te uyanır geçen 4 te uyandı bi dahada uyutamadım ve o gün o halde işe gitmek zorunda kaldım akşamı zor ettim valla büyüyünce düzelir diyolar ama nerde gece çayı aldım oda bi işe yaramadı mutlaka gece bi kaç kez kalkacak eskiden karnı tok olunca uyurdu şimdi oda işe yaramıyo

bunun sebebini yada caresini bilmiyorum ama kizimda da oyle bir donem oldu ve 1-2 ay surdu.Oysa dogdugundan beri uyku sorunu olmamisti,birden basladi bu huzursuz geceler ve birden de kesildi.O donem gaz yapma ihtimali olan gidalari kesmis ve bol bol su vermistim.Sizi cok iyi anliyorum,ayni benim kizin o donemki halini tarif etmissiniz.Geceleri gunduzden daha hareketli geciyordu,yatagi resmen tavaf ediyordu 5 dk durmadan ve gozler hic acilmadan ama ih ih diye memnuniyetsiz sesler esliginde.Aynen dediginiz gibi zombi gibi olmustum,cok sukur gecti.Umarim tekrarlamaz ve sizin de biran once kesilir.

kızımda 13 aylık ve yazdığınız gibi sürekli dönüyor kalkıp yatağında oturuyor ağlıyor.napcamı şaşıdım sallamadan tekrar uykuya dalamıyor tabi sabaha kadar benim halim perişan.yalnız değilsiniz bunu bilin..

benim oğlumda 9 aylık zaman zaman böyle gecelerimiz oluyosiz tarif edince aslında biraz da sevindim tek bizis sanıyodum. ben bi rahatsızlığı olduğu zamanlarda böyle olduğunu düşünüyorum yani diş ya da gaz gibi yedirdiklerinize falan dikkat etmeye çalışın ya da emziriyosanız kendi yediklerinize falan dikkat edin inş düzelir biz bu aralar iyiyiz çok şükür

Back