• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyku Problemi

Ceroos

Böcek *.*
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2008
192
0
96
İzmir
Arkadaşlar uyku sorunum var geç yatıorum sabah kalkamıyorum kalkıncada bitkin hissediyorum bütün gün uykulu geziyorum.Önerebileceğiniz gevşetici rahtlatıcı bir bitki varmı.Enazından birazda olsun uyku problemimi çözcek.Çok gergin oluyorum.En ufak birşeyde bile sinirleniyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.:)

Bende de ayni sorun var melisa cayi icebilirsin. Gercekten gevsetiyor ve rahatlatiyor. Siniri de aliyor. Gece yatmadan önce bir fincan icersen misil misil uyutur seni. Ayrica kafeinden uzak dur. Sabah uykunu acmak icin kahve yerine yesil cayi tercih et.

Arkadaşlar uyku sorunum var geç yatıorum sabah kalkamıyorum kalkıncada bitkin hissediyorum bütün gün uykulu geziyorum.Önerebileceğiniz gevşetici rahtlatıcı bir bitki varmı.Enazından birazda olsun uyku problemimi çözcek.Çok gergin oluyorum.En ufak birşeyde bile sinirleniyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.:)

bende de var o sorun cnm.hiç bişey iyi gelmedi.doktora gittim atarax verdi.düzene giriyo şimdi uykum allaha şükür.uykusuzluk çekmek çok zor gerçekten yaşamayan bilemez.geçmiş osun cnm.:25:

Back
X