Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kıslar bebeğim dün gece 9 dan gee 2 ye kadar uyumadı altı temizdi karnını dotyurduk gazınıda çıkarttık ama banamısın demedi acaba kolik gaz problemimi başladı sizde aynı sı oluyormu senağlama
benimkide bazı geceler öyle oluyor mesela dün gece sabah 6.5 a kadar ayaktaydık ama bizimkinin gazı var sorun ondan birde kucağa alıştı galiba velet alınca susuyor
anne değilim ama belkide çoğunuz biliyorsunuzdur genede diyim rezene çayı satılıyo evet eczanelerde faydasını görürüzsünüz 2 . olarak bebeğin ilk gazını çıkarıp hemen yatağa yatırmayın uyusa bile en az 2 , 3 gazının çıkması lazım :)
benimki de 2gündür tüm gün uyuo ne yapsam da uyandıramıorum gece artık halim kalmıo kafamı bile kaldırmaya ama ah çok ii çok ii dedim aldım başıma nazarı!! milupanın rezenesini ben de içiorum ama doktor çocuk için erken dedi..
aynı sorun bizde de var canım kolik ağrılarının dışında yeni doğan bebekte gece gündüz kavramını algılamada sorun oluyomuş o yüzden bebekler gündüz rahat yatarken geceleri uyanık oluyorlarmış dün dr'dan öğrendim ama benim meleğim hem gece gündüzü ayırt edemediğinden hemde şiddetli kolik sancısından uyuyamıyor bide göbek fıtığı var tabi uykusuzluktan şaftım kaydı inan ki
Allaha çok şükür geceleri şimdiye kadar çok büyük problem yaşamadım,inşallah bundan sonra da değişmez..arada zinco damlayı kullanıyorum çok gazı olursa çok rahatlatıyor hemen uykuya dalıyor tavsiye ederim..bende günde 3 fincan rezene içiyorum..