• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyku problemi

Kafasikarisik27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2018
2
0
86
33
Merhabalar. 19 aylık bebeğim var 1 ay önce memeden ayırdım ve bir aydır her gece uykusundan ağlayarak defalarca uyanıyor. Ayağımda sallamak dışında hiç bir şekilde uyutamiyorum. Çoğu zaman sdc ayağımda sallayarak sabah ediyoruz. Bana yardımcı olur musunuz? Uykusuzluk bebeğimi de benide mahvetti artık. Gundüz uykularında sıkıntı yok sdc gece böyle

Merhabalar. 19 aylık bebeğim var 1 ay önce memeden ayırdım ve bir aydır her gece uykusundan ağlayarak defalarca uyanıyor. Ayağımda sallamak dışında hiç bir şekilde uyutamiyorum. Çoğu zaman sdc ayağımda sallayarak sabah ediyoruz. Bana yardımcı olur musunuz? Uykusuzluk bebeğimi de benide mahvetti artık. Gundüz uykularında sıkıntı yok sdc gece böyle
Bu aylar bebeklerin korku duygusunu öğrendiği aylarmis yani özellikle geceleri rüyalarında gördükleri birşeyden vs korkup sadece kendini güvende hissettiği yerde uyumak istermiş bu durumu biz yaklaşık 3 ay yasadik her gece çığlık cigliga uyanıp saatlerce ağlardı sabaha kadar ayakta uyurdu şuanda geçti şükür

Biz de memeyi bıraktık Mehmet’le uyuyan bir bebekti bir hafta oldu uykuya direniyor uyumak istemiyor uykusu olduğu halde 15 16 saat uykusuz kalabiliyor kavga kıyamet salıncakta sallayarak uyutuyor ama çok zor oluyor iki yaşında bugün

Back