Uyku problemi

YesilElma34343434

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2020
50
31
8
Arkadaslar merhaba

Birkac kere daha konu acmistim uyku ile ilgili. 8.5 aylik bir bebegim var. 4. Ayindan itibaren geceleri en az 7 kez kalkar. Uyuturum yarim saat sonra yine kalkar. Psikolojim iyice bozuldu. Ben cocuk buyudukce duzelir diye umarken daha beter oldu. 1 hafta once atak haftasindaydi. Inanin cok kotuydu geceleri. Sonra 2 gun o kadar guzel uyudu ki gece 2 kere anca uyandi dedim herhalde tamam duzeldi bu cocuk. Sonra oncekinden daha beter bi duruma geldi. Uyanan cocugu ayagimda sallayıp 5 dk da uyutuyordum. Simdi 40 dk salliyorum. Gözlerini simsiki kapatiyor uyumak istiyor uyuyamiyor salamiyor kendini.
Hani mesela birsey dusunursunuz aklina birsey takilir uykuya dalamazsiniz ya cocuk sanki onu yasiyor. Uyumak istiyor uyuyamıyor. Bu da mi bi donem ben anlamadim. Ne olcak surekli daha mi kotuye gidicek yasayan var mi aranızda ?

Son düzenleme:
Sizi emiyor mu kizim 18 aylik beni emmeyi birakti gece uykusu duzene girdi emiyorsa ona da kalkar birde acikiyorlar daha cok kucukler biraz daha sabir 1.5 yasinda oturur insallah birde zor olsada bu zamanlarin kıymetini bilin cok cabuk buyuyorlar yari uykulu yari uykusuz derken kendinizi birkac yil sonra gozleriniz dolu dolu bebeklik fotoğraflarına bakarken buluyorsunuz

Kimi çocuklar öyle uykuyu sevmiyor ne yapsan da düzelmiyor umarım sizinki öyle olmaz. benimki iki yaşında bak şu saat oldu hala uyanığım

Allah kolaylik versin ya . Benim bebegimde 6 aylik ve 4. Aydan sonra bi anda cok çok kötü oldu uykulari o 4. Ay aşısını vurduktan sonra bidaha da kendine gelmedi niye boyle oldu diye çok düşündüm buyudukce hani duzelirdi niye daha kötüye gidiyor her geçen gün diyorum bende aynen gece 7 8 kez kalkar rahat . Bide uyytacagimizda cok direnir aglar . Ve elde carsafta uyuyor bizimki napacaz bilmiyorum

Merhaba 4.ay tipik uyku gerilemesi ayı tarihe bakılırsa çoktan atlatmışsınız ek gıda dönemindesinizdir şimdi.. keyifle kalın unarım sorun çözülmüştür

4. Ay uyku gerilemesi kalıcı oluyo maalesef. Ben uyku eğitimi verdim . Tracy hogg un bebek bakım sorunlarına mucize çözümler kitabını kesinlikle okumanızı öneririm. Hayatınız düzelir desem abartmış olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…