uyku problemi😏

Pekeldero

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2020
57
27
28
Kızlar eşim gece ci diye uyku düzenim iyice mahfoldu eczacı akrabama danistim bitkisel bir ilaç varmi diye bana bunu önerdi pasiflora şurup daha önce kullanan varmi ILAÇ DEGILMIS bitkisel tamamen 🙄 sizce kullansammi

Eklentiler

• 1586985612183678102085.jpg
    1586985612183678102085.jpg
    55,5 KB · Görüntüleme: 378
Uyku mu veriyomuş ne için acaba? Melisa çayı falan öneriyorlar rahatlamak için uykuya geçmeye yardımı oluyo diye duydum ama tabi bitkiselde olsa dikkat etmek lazım

Uyku mu veriyomuş ne için acaba? Melisa çayı falan öneriyorlar rahatlamak için uykuya geçmeye yardımı oluyo diye duydum ama tabi bitkiselde olsa dikkat etmek lazım
Bilmiyorum valla canım uyku problemi yasiyorum buda pskolojmi bozuyor gece 4 de uyumak gündüz 3 de kalkmâk resmen kocamin gündüz gelme saatinde kalkiyorm zararlı valla

Ben bir bitki çayı aldım eczaneden uyumak için.
Bir miktar ölmüşüm 18 saat falan uyudum.
Bence bunu içmeyin ya cidden ağır oluyor bazıları. Papatya, melisa falan tüketin.
Ama uyumassam düzenim bozulacak 🙄 pskolojm gittikçe bozuluyor gece tek başıma kalıyorum eşim çalışıyor uykuya dalamiyorum kuran açıp dinliyorum olmuyor şarkı açıyorum olmuyor video izleyip dalaym uykuya diyorm gene olmuyor uyku getirecek müzikleri hep dinledim rahatlatıcı falan inanmassin yağmur sesini bile actim😄 ama yok malesef oturuyorm mal gibi duvara bakıyorum agliyorm uyuyamyorm diye😣

Ama uyumassam düzenim bozulacak 🙄 pskolojm gittikçe bozuluyor gece tek başıma kalıyorum eşim çalışıyor uykuya dalamiyorum kuran açıp dinliyorum olmuyor şarkı açıyorum olmuyor video izleyip dalaym uykuya diyorm gene olmuyor uyku getirecek müzikleri hep dinledim rahatlatıcı falan inanmassin yağmur sesini bile actim😄 ama yok malesef oturuyorm mal gibi duvara bakıyorum agliyorm uyuyamyorm diye😣
Ama zaten düzeniniz yok :) şöyle yapın bence uyumayın bu gece, yarın çiçek gibi uyuyup erken kalkarsınız düzene girer en basiti bu.
İsterseniz için tabii ama ben güvenemiyorum ne bileyim

Kızlar eşim gece ci diye uyku düzenim iyice mahfoldu eczacı akrabama danistim bitkisel bir ilaç varmi diye bana bunu önerdi pasiflora şurup daha önce kullanan varmi ILAÇ DEGILMIS bitkisel tamamen 🙄 sizce kullansammi

Kediye bile verdik biz bunu, kediden artanı da ben içiyorum. Çok hafif tamamen bitkisel bir şurup.

Bu şurubu bn de içmiştim çok stresli zamanlarımda güvenebilirsiniz bitkisel içen çok insan biliyorum ama bn de işe yaramamıştı bi arkadaşım çok faydasını görüyorum demişti deneyin bakalım inşallah düzene girer

Uykunu getiriyormu canım
Arkadaşım içince misler gibi uyuyorum demişti bende pek işe yaramadı sanırım fazla stresli bi dönemime denk geldiği için oldu ama sizde işe yaracaktır uykusuzluk sinir bozucu bi durum bilirim inşallah en kısa zamanda düzelir

X