Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum valla canım uyku problemi yasiyorum buda pskolojmi bozuyor gece 4 de uyumak gündüz 3 de kalkmâk resmen kocamin gündüz gelme saatinde kalkiyorm zararlı vallaUyku mu veriyomuş ne için acaba? Melisa çayı falan öneriyorlar rahatlamak için uykuya geçmeye yardımı oluyo diye duydum ama tabi bitkiselde olsa dikkat etmek lazım
Ama uyumassam düzenim bozulacak pskolojm gittikçe bozuluyor gece tek başıma kalıyorum eşim çalışıyor uykuya dalamiyorum kuran açıp dinliyorum olmuyor şarkı açıyorum olmuyor video izleyip dalaym uykuya diyorm gene olmuyor uyku getirecek müzikleri hep dinledim rahatlatıcı falan inanmassin yağmur sesini bile actim ama yok malesef oturuyorm mal gibi duvara bakıyorum agliyorm uyuyamyorm diyeBen bir bitki çayı aldım eczaneden uyumak için.
Bir miktar ölmüşüm 18 saat falan uyudum.
Bence bunu içmeyin ya cidden ağır oluyor bazıları. Papatya, melisa falan tüketin.
Melisa dediğin çay mi canım nerelerde satilirLimon Melisa iç hemen uyursun canim
Ama zaten düzeniniz yok :) şöyle yapın bence uyumayın bu gece, yarın çiçek gibi uyuyup erken kalkarsınız düzene girer en basiti bu.Ama uyumassam düzenim bozulacak pskolojm gittikçe bozuluyor gece tek başıma kalıyorum eşim çalışıyor uykuya dalamiyorum kuran açıp dinliyorum olmuyor şarkı açıyorum olmuyor video izleyip dalaym uykuya diyorm gene olmuyor uyku getirecek müzikleri hep dinledim rahatlatıcı falan inanmassin yağmur sesini bile actim ama yok malesef oturuyorm mal gibi duvara bakıyorum agliyorm uyuyamyorm diye
Kızlar eşim gece ci diye uyku düzenim iyice mahfoldu eczacı akrabama danistim bitkisel bir ilaç varmi diye bana bunu önerdi pasiflora şurup daha önce kullanan varmi ILAÇ DEGILMIS bitkisel tamamen sizce kullansammi
Uykunu getiriyormu canımBu şurubu bn de içmiştim çok stresli zamanlarımda güvenebilirsiniz bitkisel içen çok insan biliyorum ama bn de işe yaramamıştı bi arkadaşım çok faydasını görüyorum demişti deneyin bakalım inşallah düzene girer
Ben bir bitki çayı aldım eczaneden uyumak için.
Bir miktar ölmüşüm 18 saat falan uyudum.
Bence bunu içmeyin ya cidden ağır oluyor bazıları. Papatya, melisa falan tüketin.
Arkadaşım içince misler gibi uyuyorum demişti bende pek işe yaramadı sanırım fazla stresli bi dönemime denk geldiği için oldu ama sizde işe yaracaktır uykusuzluk sinir bozucu bi durum bilirim inşallah en kısa zamanda düzelirUykunu getiriyormu canım
Kedidemi uyku sorunu yaşıyor gece benimkide uyumuyor ya bende alam bariKediye bile verdik biz bunu, kediden artanı da ben içiyorum. Çok hafif tamamen bitkisel bir şurup.
YazayııımAaa özelden yazar mısınız ismini
Sorma canımıza okudu bir-bir buçuk ay. Kızgınlık dönemine girdi, kısırlaştırması problemliydi yaptırana kadar pasiflorayı dayadıkKedidemi uyku sorunu yaşıyor gece benimkide uyumuyor ya bende alam bari
15 dakika dir icmisim rahatım suanda esnetiyor bakalım dalacakmiyim haber veririmKonuyu takipteyim ben de erken dalamıyorum uykuya