• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyku problemi 🙁

elvanbuyuksari

Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2022
46
5
6
31
Bebeğim 8 aylık oldu ama hala gündüz yarım saat gece ise saat başı kalkıyor. Sizin bebeklerinizin uykuları ne zaman düzene girdi. En azından ne zaman gündüz uzun uyumaya başladılar 🙁

Merhaba sevgili anneler aynı sorunları yaşamaktayım. Ben düzene sokmayı başardım kimsenin bebesi uykusuz anne babası perişan kalmasın. 2 hafta önce bir kitap okudum ve bütün dünyam değişti. Uyutma rutinimi komple değiştirdim size de önerim alın alın okuyun uyutun

Eklentiler

• 69D288E8-85EA-474D-867A-A1BB1878A33B.jpeg
    69D288E8-85EA-474D-867A-A1BB1878A33B.jpeg
    51,8 KB · Görüntüleme: 29
Bebeğim 8 aylık oldu ama hala gündüz yarım saat gece ise saat başı kalkıyor. Sizin bebeklerinizin uykuları ne zaman düzene girdi. En azından ne zaman gündüz uzun uyumaya başladılar 🙁
Valla kendinin düzene girecegi pek yok hala daha yoktu ben zorla düzene sokmaya calısıyorum😄 yarım saatlik gimdüz uykularını nasıl uyutuyosanız o sekilde uzatmaya calısın muhtemelen gündüz yoruluyosa cok fazla gece bu yüzden uyanıyodur. 8aya göre uyku uyanıklık kac uyku yapması gerek bunlara dikkat ediyo musunuz

Back