Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebeğim 8 aylık oldu ama hala gündüz yarım saat gece ise saat başı kalkıyor. Sizin bebeklerinizin uykuları ne zaman düzene girdi. En azından ne zaman gündüz uzun uyumaya başladılar
Merhaba sevgili anneler aynı sorunları yaşamaktayım. Ben düzene sokmayı başardım kimsenin bebesi uykusuz anne babası perişan kalmasın. 2 hafta önce bir kitap okudum ve bütün dünyam değişti. Uyutma rutinimi komple değiştirdim size de önerim alın alın okuyun uyutun
Bebeğim 8 aylık oldu ama hala gündüz yarım saat gece ise saat başı kalkıyor. Sizin bebeklerinizin uykuları ne zaman düzene girdi. En azından ne zaman gündüz uzun uyumaya başladılar
Valla kendinin düzene girecegi pek yok hala daha yoktu ben zorla düzene sokmaya calısıyorum yarım saatlik gimdüz uykularını nasıl uyutuyosanız o sekilde uzatmaya calısın muhtemelen gündüz yoruluyosa cok fazla gece bu yüzden uyanıyodur. 8aya göre uyku uyanıklık kac uyku yapması gerek bunlara dikkat ediyo musunuz