Çocuk Hastalıkları Uyku Problemi Kızlar Yetisin :((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
Günaydn kızlar..

Benm bi sorunum var oda uyku!!

Bebegim Gündüz hic uyumaz sadece en fazla bazen esince öle kafasina 10-15 dk uyur.. Geceleride sürekli uyanir 1 saatte bir uyanir emmek ister gündüz bile bukadar emmiyor bilemiyorum kizlar sütümün yettigini düsünüorum ama ben uykusuzlukdan düsüp bayilicam o hala fildir fildir bakiyor napicam kizlar ben? gözlerim kendi kendine kapaniyor kizimi yatagindan alicak halim bile olmyyor geceleri :(((

CANIM BEBEĞİN NE KADARLIK BİLMİYORUM AMA AYNI SEN GİBİYDİM 14.AYLIK LKEN YANİ 2 AY ÖNCE DAY NAİHT DİYE ŞURUP VAR DR.VERDİ TAMAMEN BİTKİSEL DENE İSTERSEN ŞİMDİ ÇOK DÜZENLİ GÜNDÜZ 3 SAAT GECE NERDEYSE KESİNTİSİZ UYUYORUZ...:nazar:

bir süre akşamları düzenli olarak banyo yaptırmayı denesen? biz ılk 2 ay uyku problemı yasadık.banyo bizi baya rahatlattı.birde senin için uygunmu kafana yatamı bılmıyorum ama biz salıncak kurduk.kurdugumuzdan beri sabah sekerlemesini de yapiyor,oglende uyuyor aksamda.sallamaya alıştırmak ıstemeybilirsin belk bende ılk basta oyle dusunuyordum ama salıncak hem benı hem onu rahatlattı.en azından bı sallıyorum 20 dk duduyor bende o arada az cok ıs yapiyorum.uykusuzluk cok yıpratıyor haklısın ben ılk 3 ayda 10 kılo verdım.allah kolaylık versin

Sallamayinca uyumuyor aslinda sallamiyorduk biz sürekli emerken uyurdu gaz sorunu baslamisti 2 aylıkken simdi 4 bucuk aylik gaz sorunu gitti ama sallamadikca uyumaz sallayincada kolay kolay uyumuyor uykuya gecemiyor 30-45 dk salliyorum hem uykusuz oluyorum hemde ayaklarimin dermani kalmiyor sallamakda istemiyorum o zaman alisincada daha beter olur diye napicam bilmiyorum kizlar gece on kere kalkar birde sabah 4 - 5 gibi uyumaz :(((((((((((

aahhh o uykusuzluk ahhh deli eder adamı :31: humananın iyi geceler çayı vardı onu kullanmıştım 3-4 aylıkken, biraz faydası olmuştu ama kesin çözüm değildi tabi ki. büyüdükçe düzene biniyor merak etme diyeceğim ama derin bir 'ooffff' çektiğini duyuyorum sanki :D bazen hiç bir çözüm yoluna cevap vermiyorlar maalesef, biraz sabır :34:

aahhh o uykusuzluk ahhh deli eder adamı :31: humananın iyi geceler çayı vardı onu kullanmıştım 3-4 aylıkken, biraz faydası olmuştu ama kesin çözüm değildi tabi ki. büyüdükçe düzene biniyor merak etme diyeceğim ama derin bir 'ooffff' çektiğini duyuyorum sanki :D bazen hiç bir çözüm yoluna cevap vermiyorlar maalesef, biraz sabır :34:

off deilde cnm cok sık uyandgi icin doymadgni düsünüp üzülüyorum.. merakindan emmiyor zaten etrafa bakmakdan bu yüzdende doymuyor ne bileyim üzülüyorum..

Son düzenleme:
Benim de kizim 2 buçuk aya kadar gece 2 saatte bir aciktigi için uyaniyordu.
En iyi ihtimal biberonunu bitirirse 3 saat yatiyordu
neyse ben de aldim bebegimi annemlere gittim en azindan gece biraz uyurum annem bakar diye veee annem saolsun 2 gunde kizimi deliksiz uyumaya alistirdi
Karanlik odada bebegi sallayabilecegimiz bi yerde yatirdik (bebek tasima çantasi), uyutmadan karni iyice doysun diye biberon içirdik ve ben içtigi miktara gore tam olarak ne zaman uyanacagini bildigim için o uyanmadan hazir bekledik aglamaya baslamadan salladik, bir daha, bir daha derken sabah 5 gibi bir biberon daha verdik, ertesi gun 5 biberonunu da kaldirdik sabah 7de verdik..

Benim de kizim 2 buçuk aya kadar gece 2 saatte bir aciktigi için uyaniyordu.
En iyi ihtimal biberonunu bitirirse 3 saat yatiyordu
neyse ben de aldim bebegimi annemlere gittim en azindan gece biraz uyurum annem bakar diye veee annem saolsun 2 gunde kizimi deliksiz uyumaya alistirdi
Karanlik odada bebegi sallayabilecegimiz bi yerde yatirdik (bebek tasima çantasi), uyutmadan karni iyice doysun diye biberon içirdik ve ben içtigi miktara gore tam olarak ne zaman uyanacagini bildigim için o uyanmadan hazir bekledik aglamaya baslamadan salladik, bir daha, bir daha derken sabah 5 gibi bir biberon daha verdik, ertesi gun 5 biberonunu da kaldirdik sabah 7de verdik..

bu güzel bisi bnm annemde gelicek haftaya pazar bnm kizim smdiden insan yabancilio bakalim nolcak

Back