Ramazan girdi gireli uyku düzenim daha çok bozuldu 2 gündür sabah 6-7 ye kadar uyuyamayıp sonra dalmışım saat akşam 5 te uyandım bugunde sabah 6.30 a kadar uyuyamadın akşam uykum gelsin die o saattn sonra yatmadım kendimi yoracak işlele uğraştım temizlik alışveriş vs. Ama gel görki şu saat oldu bende tık yok ne kahve ne çay içtim.yaklaşık 33 saattir sadece 1 saatlık şekerlemeyle duruyorum napmalıyım
Bende dün sabah 10 a kadar oturdum akşama kadar uyudum kalktım iftardan sonra tekrar uyudum 12 de tekrar uyandım ve yine sabahlayacağım gibi.Bazen çok uyusam da hiç uykum yok gibi oluyor.Az uyusam uyandığımda saatlerdir uyuyormuş gibi hissediyorum.Dediğiniz gibi yorucu işler kar etmiyor.Kahve çay da hiç içmedim
bu saate buraya konu açmışsınız ama bu geç vakitte cevap yazacak olanlar genelde uyku problemi yaşayıp burada vakit geçirmeye çalışanlar bkz.ben bunun çözümünü bilenler ise çokkkktaaann uyuyup bilmem kaçıncı rüyalarını görmekteler
Bende uykusuz zombılerdenim yırmı gunluk evlıyım eşim asker ve süper bı uyku düzeni var o suan yanımda mışıl mışıl uyuyo bende burda takılıyorum ramazan diye sesimi cıkarmıyorum ama ramazandan sonra uyku düzenin olsun saglıgına yazık dedı bugun napcam ben
Yok ufak tefek sıkıntılar elbette olur esimle ama iyidir yani hakkini yiyemem. Benim sıkıntı kaynana ogluna beni kesiyo senin karin soyle boyle yapıyo diye tabi esimde inanmıyo onun yanında actı lafı kemkum ediyo oyle demedi böyle dedi falan kisacasi araya biseyler sokucak ki biz tartisalim amaci o eve geldim esim bi laf bile etmedi cunku iyi biliyor huyunu annesinin