- 21 Kasım 2024
- 80
- 31
- 3
- 31
- Konu Sahibi You belong to me
-
Zor çok zor..Merhabalar herkese. Bebegim son birkaç gündür uyku konusunda zorlanmaya basladi. Kendim egitim vermistim 1,5 aydir güzel gidiyorduk ama yine bozuluyor gibi. Dis çikarmadi ondan olabilir mi? 8,5 aylik oldu 8 ay uyku gerilemesi varmis ondan olabilir mi? (Cemil olabilir mi?) Uykusuzluktan kafayi ha yedim ha yiyecegim
Çok tesekkür ederim valla hepimizin yardimcisi olsunZor çok zor..
Öncelikle Allah yardımcınız olsun.
Dişten dolayı gerileme olmuş olabilir.
Madem uyku eğitimini vermişsiniz rutinlerinizden vazgeçmeyin.
Elbet düzelecek.
Uyku eğitimini unutmasın bu süreçte.
Bi kontrol edin flaş tutup. Eğer dişse rahatlatıcı bişeyler alın kuzucuğa.Çok tesekkür ederim valla hepimizin yardimcisi olsunegitim falan kalmadi sanki dün gece oturdugum yerde uyumusum kizim memede dudaklariyla dislerini kasiyor ama bunu dönem dönem yapiyor 2. ayindan beri.. bilemiyorum
Yaa kiyamam sizeMerhabalar herkese. Bebegim son birkaç gündür uyku konusunda zorlanmaya basladi. Kendim egitim vermistim 1,5 aydir güzel gidiyorduk ama yine bozuluyor gibi. Dis çikarmadi ondan olabilir mi? 8,5 aylik oldu 8 ay uyku gerilemesi varmis ondan olabilir mi? (Cemil olabilir mi?) Uykusuzluktan kafayi ha yedim ha yiyecegim
Dediginizi yaptim hâlâ dis ibaresi yok :)Bi kontrol edin flaş tutup. Eğer dişse rahatlatıcı bişeyler alın kuzucuğa.
Evet haklisiniz dis degil, bariz bir neden yok benim gördügüm ama o içinde neler yasiyor Allah bilir :) çok tesekkür ederim iyi hissettirdinizYaa kiyamam size2 yasina kadar ara ara bu ataklar dis cikarma vs zaman zaman bozuldu oglumun uykulari . bi hafta bozuldu sonra iki hafta duzeldi yine bozuldu 5 gun sonra 3 hafta normaldi falan derken 2 yas sonrasi ozellikle memeyi biraktiktan sonra deliksiz uykulara kavustum. Bu donemde cok da neden aramayin. Bi sure daha uykusuz kaliniyor malesef ama tunelin sonunda isik var
rhaba benimde kızım 7 aylık uykuları düzenliydi hep aynı saatlerde uyur aynı saatlerde uyanırdı sonra birden gece uyku süresi uzamaya başladı geceleri uyandı sürekli diş dediler ama ben ikna olmamıştım diş etlerinde bi değişiklik yoktu salya akmıyordu her şeyi ağzına götürüyordu ama bunu 2 aylıkken yapmaya başladığı için bir belirti olarak görmedim en son doktora götürdüm bütün huyu değişti çok sinirli bir bebek olmuştu doktor dişleri geliyor dedi 3 hafta oldu hala aynı durum devam ediyor iki gün önce dişinin birisi patlamış çıkmadı ama yeri delinmiş diş olabilir bazı bebeklerde etki etmezken bazı bebeklerde süreç çok uzun ve sancılı oluyor maalesefMerhabalar herkese. Bebegim son birkaç gündür uyku konusunda zorlanmaya basladi. Kendim egitim vermistim 1,5 aydir güzel gidiyorduk ama yine bozuluyor gibi. Dis çikarmadi ondan olabilir mi? 8,5 aylik oldu 8 ay uyku gerilemesi varmis ondan olabilir mi? (Cemil olabilir mi?) Uykusuzluktan kafayi ha yedim ha yiyecegim
Merhabalar.. dis belki de bilemiyorum görünürde bir sey yok ama dediginiz gibi belki de etki önceden basladi. Aglayarak uyaniyor ve dün gece yarim saat araliklarla uyandi. 4 ay uyku gerilemesinde bile bu denli bir sey yasamamistik.. sanirim agrisi var yavrumun tetagil kullaniyorum bakalim, bilemiyoruz ki ne dertleri var kuzularinMe
rhaba benimde kızım 7 aylık uykuları düzenliydi hep aynı saatlerde uyur aynı saatlerde uyanırdı sonra birden gece uyku süresi uzamaya başladı geceleri uyandı sürekli diş dediler ama ben ikna olmamıştım diş etlerinde bi değişiklik yoktu salya akmıyordu her şeyi ağzına götürüyordu ama bunu 2 aylıkken yapmaya başladığı için bir belirti olarak görmedim en son doktora götürdüm bütün huyu değişti çok sinirli bir bebek olmuştu doktor dişleri geliyor dedi 3 hafta oldu hala aynı durum devam ediyor iki gün önce dişinin birisi patlamış çıkmadı ama yeri delinmiş diş olabilir bazı bebeklerde etki etmezken bazı bebeklerde süreç çok uzun ve sancılı oluyor maalesef
Amaaaaan hepsi mi aynı bunlarınMerhabalar herkese. Bebegim son birkaç gündür uyku konusunda zorlanmaya basladi. Kendim egitim vermistim 1,5 aydir güzel gidiyorduk ama yine bozuluyor gibi. Dis çikarmadi ondan olabilir mi? 8,5 aylik oldu 8 ay uyku gerilemesi varmis ondan olabilir mi? (Cemil olabilir mi?) Uykusuzluktan kafayi ha yedim ha yiyecegim
Sizinki de mi?Amaaaaan hepsi mi aynı bunların
Bizim ki bi tuhaf.Sizinki de mi?
Benim bebegim 2 uykuya düsmeye calisiyor bu aralar, ondanmis derdi.. belki sizinki de öyle olabilir miBizim ki bi tuhaf.
Gündüz uykularında problem yok
Ama akşam 6-7 gibi uyanıp gece 2-3-4 gibi uyuyor :) Nasıl dayanıyor anlamıyorum.
Biz 4.aya yeni girdik.O sebeple çok üzerinde çok durmuyorum uyku konusunun çünkü bu ayda düzen oluşturma şansım olduğunu sanmıyorum. Bu ayı atlattıktan sonra başarabilirsem gündüz uykularını kısa kısa toparlamaya çalışacağım.Benim bebegim 2 uykuya düsmeye calisiyor bu aralar, ondanmis derdi.. belki sizinki de öyle olabilir mi
Ay yok 4 ay hunili devrimizdi bizim de. Çok geç yatiyordu ama uyuyunca güzel uyuyordu hatirliyorum. Simdi nispeten daha erken yatiyor ama bu sefer de çok uyaniyor 10-15 belki 20Biz 4.aya yeni girdik.O sebeple çok üzerinde çok durmuyorum uyku konusunun çünkü bu ayda düzen oluşturma şansım olduğunu sanmıyorum. Bu ayı atlattıktan sonra başarabilirsem gündüz uykularını kısa kısa toparlamaya çalışacağım.
Sizin bu aylarda nasıldı düzeniniz?
Ben rahat mı davranıyorum acaba
Gerçekten hunili dönem.Ay yok 4 ay hunili devrimizdi bizim de. Çok geç yatiyordu ama uyuyunca güzel uyuyordu hatirliyorum. Simdi nispeten daha erken yatiyor ama bu sefer de çok uyaniyor 10-15 belki 20Ben uyku egitimi için 6 aya Kadar beklemistim ve kendim verdim yavas yavas zorlamadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?